Poszukuje samochodu do 15000 zł

19 Cze 2009, 12:51

Witam
Przymierzam się do zakupu autka do 15 tysięcy zł. Wymagania - od 1998 w góre, koniecznie dieselek i obowiązkowa klimatyzacja. Szukam coś z segmentu mniejszych samochodów, i głównie zastanawiam się nad roverem 25. Co sądzicie o tym samochodzie? I czy polecacie go czy tez moze cos innego powinienem poszukac?
Dzięki za wszystkie odp i opinie
pzdr
SimplyTheBest
Nowicjusz

Miejscowość: PL

19 Cze 2009, 13:02

Mozę jakiś Golf 4 1.9 TDI 90 kuca tylko nie wiem czy za tyle dało by rade ;/
Podobno dorośli mężczyźni różnią się od małych chłopców tym, że mają dużo droższe zabawki
Przetak
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

19 Cze 2009, 13:25

Zapomnialem dodac - wszelkie golfy odpadaja. Głównie mysle nad markami typu Honda, Mazda, Rover, Audi i chyba tyle.
SimplyTheBest
Nowicjusz

19 Cze 2009, 13:33

heh :D to nie trudno będzie znaleźć , tylko sam wiesz że diesel jest drogi :/ a za 15 tysięcy to zapewne on młody nie będzie .. No i przebieg z kosmosu ... Ale już jak chcesz to najlepiej jakieś Audi poszukać :) Możę jakieś starsze A3 ? Zapewne w takiej kwocie można kupic , ale wiadomo że silnik nabite będzie miał ..
Podobno dorośli mężczyźni różnią się od małych chłopców tym, że mają dużo droższe zabawki
Przetak
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

19 Cze 2009, 13:46

myśle że mazda 323f z 2,0 silnikiem diesla będzie dobrym wyborem tylko że za taka kase to dostaniesz rocznik 99
skalops
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin

19 Cze 2009, 16:50

Kuszą mnie mazdy, ale z drugiej strony mam do wyboru rover 25 z 2003 za 14 tysiecy. I duzo ciekawiej w moich oczach on wypada... Sam nie wiem. Jakies opinie o roverku tym? :)
SimplyTheBest
Nowicjusz