Poszukuję sprawdzonej firmy zajmującej się oklejaniem aut

17 Lip 2010, 12:22

Witam,

Chciałbym bardzo okleić swój samochód, doszedłem do wniosku, że jest to świetna reklama firmy!.
Poszukuje jakieś sprawdzonej, godnej firmy z województwa mazowieckiego. Chciałbym mieć zrobiony ładny projekt według mojego pomysłu, następnie dobrej jakości obklejenie auta, żeby wytrzymało kilka lat :)

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)
Mentik8
Nowicjusz

Miejscowość: katowice

20 Lip 2010, 21:04

Cześć,

właśnie przegadałem forum i zauważyłem Twój temat, to Ci doradzę :)
Moja znajoma niedawno sobie okleiła samochód. Jest bardzo zadowolona, świetnie wygląda! Zrobili jej to nie drogo a samochód wygląda bardzo fajnie. Firma znajduje się na ul. Jana Pawła II 34 Ząbki. Podaje numer telefonu: 667 79 23 24. Cena wynosi ok 55zł za m2 :)

Pozdrawiam i polecam. Widziałem ten samochód i jest świetnie wygląda :)
stuard4
Nowicjusz

Miejscowość: W-wa

20 Sty 2011, 12:59

Witam

Co prawda jesteśmy z Wielkopolskiego ,ale w dzisiejszych czasach nie problem będąc w okolicy zatrzymać się w hotelu na jedną noc i na drugi dzień odjadąc już oklejonym autem.

Pozdrawiam Dominik
Ostatnio edytowany przez ReklamoweAuto, 20 Sty 2011, 21:59, edytowano w sumie 1 raz
ReklamoweAuto
Nowicjusz

Miejscowość: Wielkopolskie

21 Sty 2011, 18:02

mialem podobny problem , łuszczył sielakier na mojej syrence, ale przed wyborami, dostałem oferte oklejenia jej plakatami komorowskiego - tego prezydenta, też nie kosztowało to wiele, wziałem 54 zł za metr kwadratowy, polecam sztab wyborczy jarosława kaczynskiego
koznik
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

18 Lip 2011, 12:29

Ja polecam Agencję reklamową z Poznania, przygotują Ci grafikę i wyklenie samochodu. Przy okazji, bardzo kreatywna agencja. Przygotowują także reklamę na autobusy i motory ;)

Pozdrawiam!
pawmich
Obserwowany

09 Gru 2011, 10:52

najlepsza firma oklejająca auta jaka znam to reklamas
4kola
Początkujący

Auto: Fiat Grande Punto
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Volkswagen i Porsche łączą siły
    Przyspieszony proces integracji umożliwi połączenie działalności związanej z produkcją samochodów już z dniem 1 sierpnia 2012 - Volkswagen Group w pełni przejmuje kontrolę nad działalnością Porsche uzyskując pozostałe ...