Poszukuję wspólnika do poprowadzenia warsztatu Wawa mam loka

06 Sty 2010, 12:38

Poszukuję wspólnika do poprowadzenia warsztatu samochodowego lub rozważę odnajęcie połowy pomieszczenia. Priorytetem są oczywiście naprawy bieżące. Oprócz tych napraw mam nadzieję, że zajmowali byśmy się przebudowywaniem samochodów do sportu, driftu, swapy itp...W grę wchodzi również współpraca z blacharzem, lakiernikiem, elektrykiem. Posiadam wynajęty warsztat w Wesołej o powierzchni około 100m2 i wysokości około 4 metrów, więc śmiało można zrobić duże podnośniki. W tym momencie jest jesten długi 10 metrowy kanał. Bardzo dobry punkt, gdyż mieści się przy samym Trakcie Brzeskim, gdzie jest bardzo duże natężenie ruchu. Dodam, że warsztat jest już całkiem nieźle wyposażony: sprzęt do wulkanizacji samochodowej i motocyklowej, duży bardzo wydajny kompresor SHAMAL CT 750/270, duże prostowarki do felg do 26cali, spawarka TIG oraz sporo narzędzi. Jeśli jesteś zainteresowany proszę o pytania na PW
Zrób to co możesz, z tym co masz, tam gdzie jesteś!
samurai_e32
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

29 Paź 2011, 10:37

Dzien dobry! Nazywam sie Oleg. Mieszkam teraz na Ukrainie.Mam 39 lat, wyksztalcenie wyzsze techniczne.
Jestem jednym z najlepiej Blacharz samochodowy w kraju (dziala tylko z maszyn w tylnej czesci metalowych). Zbieram nadwozia z trzech pojazdow ratowniczych,
Jestem wlascicielem tej samej technologii, malarstwo chrom samochodow, jestem wlascicielem technologii zlocenia (srebro, chrom), samochodu lub poszczegolnych czesci samochodu
istnieje mozliwosc swiatla oswietlenia, jak rowniez kola proektsiya dowolnego obrazu na obracajacego sie kola. Biznes plan jest dostepny. Mam kilka jego zdjec.
Szukam ludzi, ktorzy mysla tak samo ze mna, wzajemnie korzystnej wspolpracy w dziedzinie samochodow. Moge rozwinac swoj biznes.
Uzywane jezyki: rosyjski, ukrainski - biegle, angielski - zrozumiec. Moj skype: oleg.sokolov31, ul. 00380684003075, e-mail: oleg.sokolov31 @ hotmail.com. Czekam na propozycje, jesli jestes zainteresowany. Pozdrawiam O. Sokolov
oleg31
Obserwowany

Auto: Peugeot 206
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Wyprawa do MOab - relacja zdjęciowa
    Dawno mnie tu nie bylo...czas nadrobic zaleglosci. Ostatnio mialem zaszczyt wspolorganizowac impreze Autotraper Moab Challenge. Bylem przewodnikiem po szlakach Moab dla grupy z firmy Autotraper z Lodzi. Zabawa byla swietna..na ...