Ja mam teraz H7 [link do oferty na Allegro wygasł] te co podałeś też miałem i były ok. Dobrze świeciły i wytrzymywały dłużej niż Osram.Bengalsk napisał(a):te ?
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
galakty napisał(a):Mam takie H7 i robią robotę
A jakie masz tam zamontowane te ledy? Możesz podać jakieś namiary na nie żeby można było je sprawdzić? Czasem ledy wydaje się że świecą lepiej i więcej oświetlają, a w rezultacie jest odwrotnie (takie złudzenie optyczne które realizowane też jest w dużej mierze przez inną barwę światła).Bengalsk napisał(a):akurat ledy, które mam robią ogromną robotę w soczewce, w porównaniu do zwykłych żarówek, które miałem czy to z osrama czy z boscha czy z philipsa
Bengalsk napisał(a):soczewka z przesłoną to jest fabryczny element lampy, światła mijania działają normalnie a po włączeniu drogowych przesłona idzie do góry i oświetla więcej
Bengalsk napisał(a):akurat ledy, które mam robią ogromną robotę w soczewce, w porównaniu do zwykłych żarówek, które miałem czy to z osrama czy z boscha czy z philipsa
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Moim zdaniem świecą całkiem nieźle.Bengalsk napisał(a):To jest zdjęcie ledow w soczewkach
Czyżby ? Będziesz się bujać z jakimiś tam sratam-tamam i tam zawsze Ci będzie mało. Zamontuj sobie do lasu jupitery zewnętrzne i nie truj d...y . Montaż takich jupiterów ąż tak bardzo nie ingeruje w auto . Corsa D . Twoje , wypożyczone , leasing ?Bengalsk napisał(a):No generalnie chodzi o to, że nie mogę ingerować w auto tylko mogę zamontować inne żarówki/ledy do lamp.