30 Lip 2013, 16:13
Ja powiem tak: oszczędzać można PO założeniu instalacji nigdy nie należy oszczędzać NA instalacji. Ja dostałem lekcje, instalację założyła mi inna krakowska firma, zresztą w skandalicznie niechlujny sposób co skończyło się dla mnie starta nerwów i pieniędzy i dwiema poważniejszymi awariami silnika. Silnik który zresztą cały czas nierówno pracował i nie potrafił wskoczyć na odpowiednie obroty, a żeby zaskoczył trzeba było po kilka razy kręcić obojętnie zimny czy ciepły. Nawet rozważałem sprzedaż za gorsze żeby już więcej do dziada nie dokładać, bo znowu nie jest to żadna nie wiadomo jaka fura tylko octavia z 2004 ale w końcu po rozmowie ze znajomym stwierdziłem, że jeszcze te parę stówek dołożę bo i tak chcąc sprzedać musi być jako tako na chodzie. Poszła właśnie na Klimeckiego i tam mi te instalacje skalibrowali, nawet powiem więcej – ja dalej tym autem jeżdżę. Było parę poprawek ale okazało się że winny był przede wszystkim reduktor no i dziadowski montaż. Gaz piękna sprawa tylko najpierw trzeba mieć szczęście żeby na złodzieja nie trafić.