Potrzebny specjalista od GPS

07 Lis 2009, 15:01

Witam.Na nawigacji mam AutoMapę5.1.1
Na necie ostatnimi czasy znalazłem 5.5.3 ale na PC.Piszą tam,że aby to działało na palmtopach(nawigacji w samochodzie),to trzeba jakieś witaminki ściągnąc.O co chodzi z tymi witaminkami(tego się ciutek domyślam(,ale przede wszystkim jak nazywają sie te pliki tych witaminek?Mam AutoMapę 5.1.1. z witaminkami na PC i Na nawigację do auta.Ale jak odróżnić,które witaminiki są które?I czy witaminka z %.1.1. będzie pasowała do 5.5.3?
Znalazłem też mapt bezinstalacyjne.O co z tym z kolei chodzi?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

07 Lis 2009, 17:20

MotoAlbercik napisał(a):Witam.Na nawigacji mam AutoMapę5.1.1
Na necie ostatnimi czasy znalazłem 5.5.3 ale na PC.Piszą tam,że aby to działało na palmtopach(nawigacji w samochodzie),to trzeba jakieś witaminki ściągnąc.O co chodzi z tymi witaminkami(tego się ciutek domyślam(,ale przede wszystkim jak nazywają sie te pliki tych witaminek?Mam AutoMapę 5.1.1. z witaminkami na PC i Na nawigację do auta.Ale jak odróżnić,które witaminiki są które?I czy witaminka z %.1.1. będzie pasowała do 5.5.3?

na 90% nie będzie pasować
witaminy masz na przyklad tu

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

lub tu

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

pogrzeb coś znajdziesz ;)
MotoAlbercik napisał(a):Znalazłem też mapt bezinstalacyjne.O co z tym z kolei chodzi?
chodzi o to że ta mapa jest już zainstalowana kopiujesz ja tylko na karte SD jeden warunek identyczne urządzenie jak to na którym jest zainstalowana
Ostatnio edytowany przez pocieszny 16 Lis 2009, 10:20, edytowano w sumie 2 razy
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nie blokuj skrzyżowania i pasów
    Skrzyżowanie zablokowane przez samochód, który nie zdążył przez nie przejechać np. przed zmianą świateł, to częsty widok. Perspektywa mandatu nie zawsze wystarczy, by zapobiegać takim zachowaniom kierowców. ...