02 Kwi 2014, 22:08
Witam,
jestem na etapie kupna samochodu, w sumie bardzo przypadł mi do gustu W204 i audi a4 b8. Problem jest jeden, Mercedesa ciezko kupic w cenie do 60tys zeby byl rocznik 2010+, z Audi problemu nie ma jednak problem jest ze spalaniem. Powiem szczerze, że szukam samochodu lekko pukniętego blotnik/maska czy lampa coś na tej zasadzie i tu właśnie chciałbym ruszyć w poszukiwaniu za granice i tu moja prośba czy możecie mi kogoś z forum polecić dać namiary, na osobe która jeździ w takich celach na zachód? Albo też może są jakies osoby co się tym nie zajmują ale chętnie by się przejechały może coś dla siebie kupiły. Ja pojechałbym w celu zakupu czegoś dla siebie. Mój syn też by jechał żeby również może coś kupić chociaż on raczej sie nastawia na cel taki zeby mi pomóc przy wyborze no i jak ktoś by chciał kupić więcej autek a miałby problem z transportem do polski no to by mógł komuś wrócić do polski zakupionym autkiem.
Proszę o jakieś odpowiedzi rady czy coś, może jakies inne autka mi polecicie? Bmw też biore pod uwagę