REKLAMA
Witam wszystkich. Na forum jestem nowa i z góry przepraszam jeśli się powtórzę
Od jakiegoś czasu poszukuję samochodu i już mnie to przerosło. Miałam na uwadze Rover 200 , benzynka silnik 1.4 rocznikowo nawet też ujdzie ale niepokoiła mnie ich niska cena i dowiedziałam się od znajomych, że jak się coś sypnie to posypie się cały i trzeba będzie w niego włożyć więcej niż jest warty bo to niby brytyjczyk tak ma więc sobie jakoś odpuściłam. Teraz poszerzyłam swoje horyzonty ale też w złym kierunku chyba, zainteresowała mnie beemka e36 i w niej jedyne co mnie przeraża to spalanie jej no i że trafi mi się jakaś lipna co tatuś dał synkowi a ten na parkingu piłował ją więc chciałabym też przeczytać parę słów o niej czy opłaca się wchodzić w świat beemek czy też poszukać sobie czegoś innego. Dodam też, że mieszkam w małym mieście więc dużych korków nie ma czy coś i raczej samochód posłużyłby mi bardziej na 3 kilometrowy dojazd do szkoły w jedną stronę. A więc to taki jeden wielki ogół, a jeśli doradzilibyście mi coś od siebie to samochód w LPG mnie nie interesuje w ogóle -.- do diesla też nie mam przekonania, inni sobie bardzo chwalą inni nie a ja jestem pomiędzy Co do pieniędzy na samochód na chwilę obecną posiadam 5 tysi ale jeśli byłoby coś co jest droższe ale godne zakupu to jeszcze coś by się dorzuciło