Poszukuję samochodu typu coupe bądz cabrio do 7000 tak wiem, kwota niska ale jestem bardzo zainteresowany modelami tego typu.
Jestem zielony jeśli chodzi o motoryzację, rozpatrzę wszystko ( NIE interesują mnie tylko bmw i fordy) - WSZYSTKO inne dozwolone.
Jeśli jest opcja poprosiłbym linki do ogłoszeń.
Proszę o nie naśmiewanie się, nie znam się na samochodach a od zawsze marzył mi się jakiś samochód coupe lub ewentualnie *starty mercedes z roku 99-2001 w sedanie
*czy to w ogóle możliwe aby kupić mercedesa w tej cenie?
Czy ktoś poradzi co mogę kupić za kwotę do max 7000?
Zerknij sobie na peugeota 406 coupe 2.0 alb astrę bertone (g coupe). Powinieneś też znaleźć jakieś volvo c70 ale tam koszty utrzymania na pewno będą wyższe.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
10 najoszczędniejszych SUV-ów – testy drogowe Consumer Reports Hybrydowy Lexus UX i Toyota RAV4 to najoszczędniejsze SUV-y pod względem zużycia paliwa na rynku. Tak wynika z testów w rzeczywistych warunkach drogowych, przeprowadzonych przez największą i najbardziej prestiżową ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.