Poznań - serwisy 4x4

14 Lis 2009, 18:49

Witam,

Kupiłem w końcu Gallopera za przystępną cenę i cieszę się nim już cały tydzień :) Generalnie czegoś takiego właśnie szukałem. Tak więc dzięki koledzy za pomoc. Jeśli poszukuje ktoś takowego, to coś tam mogę już opowiedzieć.

Nie wiem, czy to legalne ;) na tym forum, ale czy możecie sypnąć jakimiś godnymi polecenia serwisami 4x4 w Poznaniu? Nie chcę go motać, ani odświeżać do nowego. Od czasu do czasu podjechałbym jednak do jakiegoś fachowego i niedrogiego warsztatu.

Z góry dzięki za pomoc
polaiev
Początkujący

Miejscowość: Poznań

15 Lis 2009, 18:10

polaiev napisał(a): fachowego i niedrogiego warsztatu.
w branży 4x4 niestety ze świecą takiego szukać jeśli jest fachowy to od klientów się nie może opędzić to i stawki ma nie małe :neutral:
ogólnie jakość kosztuje :wink:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

17 Lis 2009, 11:00

:mrgreen:
Ok, nie patrzmy na ceny zatem. Jeśli serwisuje ktoś auto u dobrego mechanika 4x4 w Poznaniu to dajcie znać.
Ale widzę że Pń jest mało reprezentowany na tym forum...
polaiev
Początkujący

13 Gru 2009, 20:59

Byłem kiedys klientem warsztatu US Maverick na Dziewińskiej/Junikowo, serwisowałem jeepka cherokee (91) Warsztat godzien polecenia, właściciel i pracownicy baaaardzo rzeczowi i konkretni. Żadnego naciagactwa, kombinatoryki itp. Robiłem zawieszenie, elektrykę, numery z pompa wspomagania hamowania itp. Zawsze ok. Z osobówka też bywałem, i zawsze trzymali poziom.
hooviboy
Nowicjusz

Miejscowość: wlkp

14 Gru 2009, 12:38

hooviboy napisał(a):Byłem kiedys klientem warsztatu US Maverick na Dziewińskiej/Junikowo, serwisowałem jeepka cherokee (91) Warsztat godzien polecenia, właściciel i pracownicy baaaardzo rzeczowi i konkretni. Żadnego naciagactwa, kombinatoryki itp. Robiłem zawieszenie, elektrykę, numery z pompa wspomagania hamowania itp. Zawsze ok. Z osobówka też bywałem, i zawsze trzymali poziom.

Dzięki. Znalazłem już taki jeden warsztat na obornickiej, obok miejsca pracy, więc oddaję rano, odbieram po pracy. Głównie japońce robią. Ekspertem od 4x4 to nie są, ale jeszcze nic nie popsuli ;). No i nie ściemniają za wiele.
Jak będzie Ci potrzebny, to daj znać na priv
polaiev
Początkujący

21 Gru 2009, 17:57

Jeśli mogę doradzić to proponuję... ale to na pw :wink:

[edit]: tego typu rzeczy only na pw - regulamin
Ostatnio edytowany przez Jogi4x4, 21 Gru 2009, 21:25, edytowano w sumie 1 raz
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna