Praca licencjacka

27 Kwi 2014, 15:01

Witajcie,

W tym roku zdaję licencjat i potrzebuję danych do swojej pracy które posłużą do zbudowania modelu. Prosiłbym wszystkich którzy zajrzą tutaj do postu o wypełnienie tej krótkiej ankiety (30 sekund) a bardzo mi to pomoże. Bardzo proszę o udzielanie odpowiedzi szczerze. Żadne dane które zbieram nie zostaną nigdzie udostępnione. Nie podaje się żadnych danych osobowych czy adresu zamieszkania. Ankieta jest anonimowa :) . Bardzo też bym prosił o udostępnienie tego linku poza tym forum jeśli ktoś ma taką możliwość. Oto link:
https://docs.google.com/forms/d/1JcxyJX ... =send_form
DKKing
Obserwowany

Auto: Nie mam

28 Kwi 2014, 19:42

Naprawdę nikt z odpowiedzających nie wypełnił tego? Proszę nie omijajcie tego. :(
DKKing
Obserwowany

Auto: Nie mam

05 Maj 2014, 16:40

poszło
koro88
Nowicjusz

Zdjęcia: 18
Auto: B4

05 Maj 2014, 17:25

Też wypełniłem. A niech jest :)
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    SsangYong Tivoli - druga generacja modelu
    Jesień 2019 to czas nowości SsangYong’a. Pierwszą z nich jest wprowadzenie na polski rynek nowej wersji Tivoli. Nowe Tivoli ma długość 4225 mm, szerokość 1810 mm oraz wysokość 1613 mm. W porównaniu do poprzedniej ...