Praktyczne strony przyciemnianych szyb

15 Lut 2007, 07:45

buba789 napisał(a):Ja mam na przednich bocznych szybach 75% przyciemnienia...

Hehe, kolego, przednie boczne można przyciemniać, ale muszą mieć przepuszczalność w 70-ciu %, także nie możesz obecnie jeździc aż z takim przyciemnieniem, ryzyko przyczepienia niebieskich masz bardzo duże.
Pozdro.
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

15 Lut 2007, 19:44

takie samo jak bym mial mniej przyciemnione z przodu jak mial bym dostac mandat to im bezroznicy ile sa przyciemniione, bo podobno z przodu w ogole nie mozna przyciemniac, ale na szczescie (odpukac) jezdze juz prawie poltora roku i jest ok. kilka razy mnie zatrzymali, i nic, bez problemu jezdze przez granice, byle tak dalej :lol:
ford mondeo :)))
buba789
Nowicjusz

Miejscowość: Cedynia

22 Lut 2007, 18:56

zapomnieliście o czymś...
a mianowicie dzięki przyciemnianym szybom, nie widać co mamy w środku...
zła informacja dla złodziei .... :o :o :o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i ogólnie przyciemniane szyby to już coś...
radzę jednak żeby to robił specjalista... :? :? :?
don't worry be happy :wink:
Leo;))
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

23 Lut 2007, 16:45

No ja sie do swoich nawet nie dotykalem, pojechalem do firmy 5 godz i po sprawie:))) efekt super:)))
buba789
Nowicjusz

23 Lut 2007, 19:54

buba789 napisał(a):No ja sie do swoich nawet nie dotykalem, pojechalem do firmy 5 godz i po sprawie:))) efekt super:)))

tak się powinno robić... 8) 8) 8)
don't worry be happy :wink:
Leo;))
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

24 Lut 2007, 12:57

A buba789 ile dałeś za kompletne przyciemnienie? Folią czy piecowo?
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Silnik RB26DETT - Nissan
    Konstrukcją zbliżoną do słynnego silnika 2JZ Toyoty jest motor RB26DETT Nissana. To również rzędowa szóstka z aluminiową głowicą i żeliwnym blokiem wyposażona w dwie turbosprężarki. Silnik Nissana miał co prawda ...

24 Lut 2007, 14:01

450zl za wszystkie oprocze przedniej :) ceny sie wachaja zaleznie od samochodu, ile ma szyb.... i oczywiscie przyciemnialem folia, bo z tego co wiem malo jaka firma przyciemnia piecowo, i do tego jest to drogie.
buba789
Nowicjusz