Cześć! Zwracam się do Was z pytaniem o polecenie salonu, który zajmuje się pranie tapicerki bielsko. Ostatnio tapicerka w moim aucie pachnie nieświeżo i nie wiem czym jest to spowodowane. Szukam dobrej firmy, która sobie z tym poradzi.
Ostatnio edytowany przez Kao, 07 Lut 2022, 20:54, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Reklama
Dużo jest takich firm i nie trzeba tu polecać. Najlepiej poszukaj jakiejś blisko miejsca zamieszkania następnie podjedź pogadaj, sprawdź jakieś opinie i wtedy się zdecyduj.
Agata13 napisał(a):Ostatnio tapicerka w moim aucie pachnie nieświeżo i nie wiem czym jest to spowodowane
Brakiem dbania o czystość w samochodzie normalnie użytkowanym wystarczy raz na jakiś czas odkurzyć i posprzątać.
Tak jak pisze kolega wyżej — o tapicerkę trzeba dbać, żeby nie pojawiał się brzydki zapach. Oprócz cotygodniowego odkurzania korzystam także z usług profesjonalnej firmy zajmującej się auto detailingiem. Niedawno zawiozłem do nich auto i wróciło do mnie "jak nowe", całe pachnące, aż żona się zdziwiła, więc zdecydowanie polecam!
Yaris Trend by Simple - 500 sztuk limitowanej wersji Yarisa Toyota Motor Poland oraz Simple Creative Products stworzyły wspólnie na sezon 2013 idealny i modny samochód dla nowoczesnych kobiet. Owocem tej współpracy jest limitowany do liczby 500 sztuk Yaris Trend ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.