no to niewiem czy byśtam zaparkował na parkingu z dokładnością powiedzmy do 10cm
ja jak siedze to oparcie prostuje zebym siedzial a nie leżał i wtedy widze troszke maski w lagunie 1
Ja w mojej E30 nie widzę końca maski, siedzenie mam ustawione na max nisko bo tak jest najwygodniej. jak koledzy wcześniej napisali nie przeszkadza to w normalnej jeździe, a jeśli chodzi o manewrowaniu na "ciasnym" parkingu to z reguły wjeżdzam tyłem bo maska w E30 jest dość długa i łatwiej jest wjechać tyłem, a jesli w jezdzam przodem i mam tylko kilka cm wolnego miejsca to sie przyblizam na chwilę do kierownicy i juz widzę maske więc to też nie jest problem.
No dokładnie patent ze światłami jest ok ale to też różnie sobie upatrzymy bo np. na ścianie widać inaczej, na karoserii o różnych kształtach inaczej.. ale pomaga. A w ciągniku najlepiej widać chodziło mi że na boki fakt że w autobusie do przodu mają najlepszą widoczność .
mi nie chodzi o to zeby widzieć koniec maski bo to chyba niemozliwe ale zeby widzieć jakis kawałem maski przedniej
np ten kawalek gdzie są zamontowane wycieraczki
System zapobiegania kolizjom czołowym firmy Mitsubishi System zapobiegania kolizjom czołowym firmy Mitsubishi Motors Corporation, stanowiący wyposażenie nowej generacji modelu Outlander, która zadebiutowała w Europie kilka miesięcy temu, otrzymał wyróżnienie Euro ...
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
piotrauto napisał(a):mi nie chodzi o to zeby widzieć koniec maski bo to chyba niemozliwe ale zeby widzieć jakis kawałem maski przedniej np ten kawalek gdzie są zamontowane wycieraczki
Co Ty się tak uparłeś na ta maskę? Jak widzisz w większości samochodów nie widać maski (w całości bo jakiś tam minimalny kawałek widzisz) i nie przeszkadza to w normalnym parkowaniu. I nie siadaj według schematów, które słyszałeś na kursie, czy w jakiejś gazecie bo często są one zupełnie niesprawdzane w praktyce i łatwiej w nich o kontuzje pleców, niż o bezpieczną jazdę. Najważniejsze żebyś swobodnie docisnął pedały do podłogi i manewrował kierownicą bez żadnych problemów.
odnośnie tego ze w cc dotykasz kolanami kierownicy
w kazdym aucie sie dotyka kolanami kierownicy czy to CC czy maluch czy opel vectra b, opel astra, vw golf, audi a4 czy passat
w kazdym aucie kolanami, nogami uderzam o kierownicę i jej dotykam
Możesz wierzyć lub nie, ale ja kolanami nie dotykam kierownicy w większości aut. Fakt, że nie jestem zbyt wysoki. Chodzi mi tylko żebyś tak nie uogólniał. Dotykasz kolanami kierownicy z reguły jeśli: masz źle ustawiony fotel, jesteś wysoki, lub ergonomia auta jest do dupy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.