Prawko na motocykl w OES, warszawa

01 Maj 2016, 18:59

Czy ktos robił w oes'ie kat. A?? Robiłem tam prawko na samochod, a teraz chce przerzucic sie na jednoślada, ale nie wiem jak to tam wygląda? polecacie? prosze o odpowiedzi, nie wiem czy wybralem dobry dzial dla tego tematu- jestem tu nowy :D pozdro!
casperr
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 09 1995
Auto: nie mam

09 Maj 2016, 17:07

siema, tez jestem tu nowy i ciesze sie, ze od razu moge pomóc jakiemus forumowiczowi :D robilem w szkole OES prawko na motocykl i polecam, nie masz sie czego obawiac. ucza porzadnie, przynajmniej ja zalapalem szybko kontakt ze swoim instruktorem i dobrze mi sie jezdzilo. zdalem bez wiekszych problemow i teraz na drodze radze sobie swietnie- bez stresu czy bez jakichs obaw ze spowoduje wypadek ( a przed kursem wlasnie tego sie balem :shock: ). Ale w oesie dobrzee mnie nauczyli, wiec nie zaluje :) szykuje sie do prawka na kat. B i pewnie tez tam zawitam :) :ok:
korzecho
Obserwowany

11 Maj 2016, 22:37

Zgadzam sie z kolegą wyzej. Do tego OES dysponuje duzym placem manewrowym, co jest jego niewatpliwym plusem. A cena kursu- atrakcyjna, zwlaszcza, ze badania lekarskie są juz w cenie.
rajanowski
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 05 1986
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: skoda fabia

15 Maj 2016, 21:47

tez planuje wybrac sie do OESu na motocykl. ktos orientuje sie w cenach kursu? to jest szkola tam przy wileniaku?
mironlaw
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 10 2015
Auto: -

15 Maj 2016, 21:52

tak, przy wileniaku :mrgreen:
rajanowski
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 05 1986
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: skoda fabia

17 Maj 2016, 18:27

dobra ziomki, przekonaliscie mnie :mrgreen: zapisuje sie do oes'u, mam nadzieje, ze dam rade i zdam bez problemu, dzieki za pomoc :ok:
casperr
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 09 1995
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Jaki wpływ na kierowanie pojazdem ma choroba kierowcy?
    Czasami choroba może dawać podobne objawy jak upojenie alkoholem. Na przykład osoby chore na cukrzycę, w trakcie nagłego obniżenia poziomu cukru we krwi, tracą kontakt z otoczeniem, są osłabione, mają opóźnione reakcje. ...