Prawko- Samochód osobowy

29 Maj 2007, 16:01

Co myślicie o dziesiejszym prawie jazdy?
Wg.Mnie instruktorzy nie powinni uczyć jezdzić na lustekach.Słyszałem też motyw iż jeżeli pojawi ci sie na lusterku w tylu i tylu stopniach samochod to masz przekrecic kierownice o tyle i o tyle czy nie myślicie ,że to głupie?Jedyne co mi się podoba to to ,że niezmienili nic w jeździe po mieście na teście już.
Podsumuwywując wyjedzie taki na ulice i zanim zdązy wyliczyc na ile stopni mu sie na lusterku pojawil samochod to za ten czas spowoduje wypadek.
Co wy myślicie?
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

29 Maj 2007, 19:25

Drogi kolego, popracuj nad stylem wypowiedzi, gdyż jest niezrozumiały... A poza tym to zgadzam się że od kiku lat kursy na prawo jazdy są porażką w Polsce, dlatego są takie tanie... Zresztą drogi też są porażką, bo są drogie a tandetne... Ech, dużo by tu wymieniać... Ale moim zdaniem ten temat powinieneś zamieścić w dziale o bezpieczeństwe na drodze...
DFireCrow

29 Maj 2007, 19:30

Tak,wiem sory za mój styl wypowiedzi :)Chciałem się z innymi podzielić moim zdaniem na temat kursu prawo jazdy ,ale jakoś nie umiem tego przelać na słowa :)) A jezeli chodzi gdzie ten temat powinien byc umieszczony mogby byc tutaj lub w temacie bezpieczeństwo ruchu :) Bo chodzilo mi głównie o samochody osobowe:)
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk