Ostatnimi czasy zacząłem się zastanawiać nad zrobieniem prawka na motor. I teraz w związku z tym mam kilka pytań, bo na pewno ktoś z Was posiada takowe prawko
![Mr. Green :mrgreen:]()
Przede wszystkim obawiam się trochę, bo po pierwsze nigdy nie miałem do czynienia z żadnym motorem, nigdy nie jeździłem na czymś takim, nawet na śmiesznym komarze, javie itp. A po drugie jestem ciekaw czy na kursie jestem w stanie nauczyć się wystarczająco wszystkiego żeby potem np. zasiąść sobie za jakąś hm... myślę, że na początek jakaś 250ccm moze 500(ale to chyba za dużo na początek)
![Razz :razz:]()
Bo większość ludzi, przynajmniej moich znajomych, która robiła prawko kat. A to już jeździła właśnie wyżej wspominanymi komarami, skuterami itp, coś miała z tym wspólnego. Ja nawet nie mam karty motorowerowej. Druga sprawa, to jakie są teraz koszty takiego prawka, tzn. kurs + egzamin. Ogólnie to słyszałem, że dość łatwo jest zdać prawo jazdy kategorii A. Pewnie łatwiej niż na samochód
![Mr. Green :mrgreen:]()
Chociaż dla mnie to pewnie będzie inna sprawa. No to czekam na Waszą pomoc
[ Dodano: Sro Maj 13, 2009 18:46 ]Nie wierzę, że na naszym forum nie ma żadnych motocyklistów... może jednak ktoś coś wie na ten temat
![Rolling Eyes :roll:]()
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.