Prawo jazdy - lekarz

10 Wrz 2008, 13:16

Bylem wczoraj na obowiazkowych badaniach lekarskich i lekarz wpisal mi kod 0106. (Czyli teoretycznie musze jezdzic w soczewkach lub okularach). Czy w zwiazku z tym nie bedzie absolutnie zadnych problemow jesli na egzamin przyjde w soczewkach ?? (Skad egzaminator bedzie wiedzial, ze mam soczewki?) Pytam sie bo moj kolega ktory nosi soczewki (z tym, ze nie wiem jaki kod mail wpisany) nie zostal dopuszczony do egzaminu bo nie mial okularow... Chce sie upewnic, ze ze mna nie bedzie takich numerow....
Czy nie bede mial ABSOLUTNIE zadnych problemow i pozwola mi przystapic do egazminu ??? Moze ktos z was mial podobny problem ?? Prosze o odp.
Luq
Początkujący

Miejscowość: woj. Lodzkie

10 Wrz 2008, 17:02

Luq napisał(a): (Skad egzaminator bedzie wiedzial, ze mam soczewki?)

No jak to skad, soczewki nie sa przeciez niewidzialne, jak sie przyjrzy to zobaczy.
thomas83
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: DE
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Najpopularniejsze crossovery w Polsce – styczeń 2017
    W pierwszym miesiącu 2017 roku rynek nowych samochodów odnotował kolejne wzrosty. Sprzedaż na poziomie przekraczającym 41 tys. sztuk oznacza, że był to najlepszy styczeń od 10 lat. Popyt generowany jest głównie ...