Prawo jazdy - za którym razem zdaliście?

08 Lip 2007, 19:15

Ja za pierwszym razem :D Tylko, że egzaminator próbował przeszkodzić moją jazdę podczas egzaminu, bo kazał mi jechać tam gdzie był tramwaj, więc ja mówię tramwaj jest :!: i egzaminator udaje tak: aaahaaa... ale na szczęście nie wjechałem pod tramwaj.

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

08 Lip 2007, 19:37

Tiguan napisał(a):Ja za pierwszym razem :D Tylko, że egzaminator próbował przeszkodzić moją jazdę podczas egzaminu, bo kazał mi jechać tam gdzie był tramwaj, więc ja mówię tramwaj jest :!: i egzaminator udaje tak: aaahaaa... ale na szczęście nie wjechałem pod tramwaj.

egzaminatorzy dosyć często tak robią, że ns kłamią. Np. każą jechać pod prąd:)niektórzy sie na to łapiąi sie szmiesznie tłumaczą:) ,,ale przecież to Pan mi kazał tak jechać" .::Pozdrawiam::.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

08 Lip 2007, 23:17

endrju napisał(a):
Tiguan napisał(a):Ja za pierwszym razem :D Tylko, że egzaminator próbował przeszkodzić moją jazdę podczas egzaminu, bo kazał mi jechać tam gdzie był tramwaj, więc ja mówię tramwaj jest :!: i egzaminator udaje tak: aaahaaa... ale na szczęście nie wjechałem pod tramwaj.

egzaminatorzy dosyć często tak robią, że ns kłamią. Np. każą jechać pod prąd:)niektórzy sie na to łapiąi sie szmiesznie tłumaczą:) ,,ale przecież to Pan mi kazał tak jechać" .::Pozdrawiam::.

Teraz ponoć nie mogę wprowadzać w błąd podczas trwania egzaminu
Pozdrawiam
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

09 Lip 2007, 20:22

Ja za pierwszym razem, ale co z tego jak pocieszyłem się nim przez 6 lat, a teraz mi go oddać nie chcą, mówią zebym na badania szedł, a czy ja wyglądam na chorego człowieka? J***ć ich nie mam czasu na badania, jak na razie zapłaciłem 1 mandat 500 złotych za brak prawka.
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

09 Lip 2007, 20:47

Przez 6 lat. Dlaczego tak krótko? Ja mam prawko od roku, a na badania mam wstawić w 2026 roku.
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

14 Lip 2007, 19:31

Tiguan napisał(a):Przez 6 lat. Dlaczego tak krótko? Ja mam prawko od roku, a na badania mam wstawić w 2026 roku.

Może wzrok zawodzi... To Wy dostajecie jakieś terminowe prawka? Na moim nic nie ma.

Ja zdałem za pierwszym A i B (tego samego dnia wszystko: teoria i praktyka) jakiś rok, może 2 lata temu (nowe zasady- czyli godzina, czy ileś tam na mieście). Moim zadaniem na motocykl jest prościej zdać niż na samochód. Chociaż wszyscy mówią że jest odwrotnie :D Trafił mi się cholernie cięty i stary egzaminator, ale nie miał się do czego przyczepić. Jakby nie było wcale nie jest tak trudno tylko niektórzy cholernie wszystko przeżywają :wink:
BlackSmith
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kupuję samochód - gdzie rozglądać się za autami?
    Zastanawiasz się nad zakupem samochodu? Na pewno jest to dość stresująca chwila, patrząc szczególnie na fakt, iż nowości nie brakuje. Im więcej posiadamy pieniędzy, tym większy zakres możliwości mamy do wyboru. Niezależnie ...

16 Lip 2007, 10:30

Wilku napisał(a):Niewiem czy to na iejscu ale prawko to jeszcze dla mnie przyszłość;/ mianowicie długie 2 lata:(

Dla mnie rok...
Jakbym miał trochę dłużej to bym urządził strajk aby wprowadzili troche szybciej... :lol: :lol: :lol: :lol:
=DAMIAN=
Początkujący
Awatar użytkownika

26 Lip 2008, 21:15

Mam kategorię B.
Teorię zdałem za 1 razem, a praktykę za drugim.
Rodri94

27 Lip 2008, 12:56

Ja zdalem za pierwszym razem.
aras992
Nowicjusz