Prawo jazdy - za którym razem zdaliście?

08 Lip 2007, 19:15

Ja za pierwszym razem :D Tylko, że egzaminator próbował przeszkodzić moją jazdę podczas egzaminu, bo kazał mi jechać tam gdzie był tramwaj, więc ja mówię tramwaj jest :!: i egzaminator udaje tak: aaahaaa... ale na szczęście nie wjechałem pod tramwaj.

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

08 Lip 2007, 19:37

Tiguan napisał(a):Ja za pierwszym razem :D Tylko, że egzaminator próbował przeszkodzić moją jazdę podczas egzaminu, bo kazał mi jechać tam gdzie był tramwaj, więc ja mówię tramwaj jest :!: i egzaminator udaje tak: aaahaaa... ale na szczęście nie wjechałem pod tramwaj.

egzaminatorzy dosyć często tak robią, że ns kłamią. Np. każą jechać pod prąd:)niektórzy sie na to łapiąi sie szmiesznie tłumaczą:) ,,ale przecież to Pan mi kazał tak jechać" .::Pozdrawiam::.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

08 Lip 2007, 23:17

endrju napisał(a):
Tiguan napisał(a):Ja za pierwszym razem :D Tylko, że egzaminator próbował przeszkodzić moją jazdę podczas egzaminu, bo kazał mi jechać tam gdzie był tramwaj, więc ja mówię tramwaj jest :!: i egzaminator udaje tak: aaahaaa... ale na szczęście nie wjechałem pod tramwaj.

egzaminatorzy dosyć często tak robią, że ns kłamią. Np. każą jechać pod prąd:)niektórzy sie na to łapiąi sie szmiesznie tłumaczą:) ,,ale przecież to Pan mi kazał tak jechać" .::Pozdrawiam::.

Teraz ponoć nie mogę wprowadzać w błąd podczas trwania egzaminu
Pozdrawiam
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

09 Lip 2007, 20:22

Ja za pierwszym razem, ale co z tego jak pocieszyłem się nim przez 6 lat, a teraz mi go oddać nie chcą, mówią zebym na badania szedł, a czy ja wyglądam na chorego człowieka? J***ć ich nie mam czasu na badania, jak na razie zapłaciłem 1 mandat 500 złotych za brak prawka.
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

09 Lip 2007, 20:47

Przez 6 lat. Dlaczego tak krótko? Ja mam prawko od roku, a na badania mam wstawić w 2026 roku.
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

14 Lip 2007, 19:31

Tiguan napisał(a):Przez 6 lat. Dlaczego tak krótko? Ja mam prawko od roku, a na badania mam wstawić w 2026 roku.

Może wzrok zawodzi... To Wy dostajecie jakieś terminowe prawka? Na moim nic nie ma.

Ja zdałem za pierwszym A i B (tego samego dnia wszystko: teoria i praktyka) jakiś rok, może 2 lata temu (nowe zasady- czyli godzina, czy ileś tam na mieście). Moim zadaniem na motocykl jest prościej zdać niż na samochód. Chociaż wszyscy mówią że jest odwrotnie :D Trafił mi się cholernie cięty i stary egzaminator, ale nie miał się do czego przyczepić. Jakby nie było wcale nie jest tak trudno tylko niektórzy cholernie wszystko przeżywają :wink:
BlackSmith
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota silniki 3S-GE / GTE
    Cztery cylindry w układzie rzędowym. Pojemność: 2 litry. Zalety: dostępność, dobry potencjał do tuningu, duży dostęp do części zamiennych. Klasyczne jednostki 3S-GE / GTE powstały zgodnie z tradycyjnym podejściem do sztuki ...
    Wodorowy samochód Lexusa przyłapany na testach?
    Wodorowa Toyota Mirai może mieć wkrótce bardziej luksusowego kuzyna. Spotterzy przyłapali na amerykańskich ulicach nietypowego sedana Lexusa w kamuflażu, napędzanego najpewniej wodorowymi ogniwami paliwowymi. Auto ...

16 Lip 2007, 10:30

Wilku napisał(a):Niewiem czy to na iejscu ale prawko to jeszcze dla mnie przyszłość;/ mianowicie długie 2 lata:(

Dla mnie rok...
Jakbym miał trochę dłużej to bym urządził strajk aby wprowadzili troche szybciej... :lol: :lol: :lol: :lol:
=DAMIAN=
Początkujący
Awatar użytkownika

26 Lip 2008, 21:15

Mam kategorię B.
Teorię zdałem za 1 razem, a praktykę za drugim.
Rodri94

27 Lip 2008, 12:56

Ja zdalem za pierwszym razem.
aras992
Nowicjusz