Może się zdziwicie ale ja prawka jeszcze nie mam, pewnie nie którzy mają mnie teraz za jakiegoś główniarza (może się mylę), ale własny samochód to ja mam
arek_89 napisał(a):Może się zdziwicie ale ja prawka jeszcze nie mam, pewnie nie którzy mają mnie teraz za jakiegoś główniarza (może się mylę), ale własny samochód to ja mam
Pozdrawiam.
No co ty?To,ze jestes mlodszy,to nie znaczy gorszy
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Wymiana oleju w automatycznej i manualnej skrzyni biegów Większość kierowców doskonale zdaje sobie sprawę z tego, jak ważną funkcję pełni olej w samochodzie. Niestety, choć zazwyczaj pamiętamy o konieczności jego wymiany w silniku, zapominamy o skrzyni biegów. Wciąż ...
Niestety za drugim razem, tak wyszło. Przepraszam za swoje zachowanie, juz nie będę. Teraz zdam za pierwszym
A mam już ho ho 7 latek. A na zegarku grubo ponad 200000. Myślę że jak na kobietkę to sporo.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.