może uchwyt samochodowy na telefon czy jakaś słuchawka bezprzewodowa? zobacz sobie tutaj w Iscratch ja sobie nie tak dawno temu własnie u nich zamawiałem uchwyt Baseus
Jak dobrze zaplanować podróż samochodem? Wybierając się w dłuższą podróż samochodem powinniśmy się do niej wcześniej przygotować aby uniknąć niespodzianek w trasie. O tym jak dobrze zaplanować podróż samochodem piszemy w kilku punktach które ...
Legalizacja gaśnicy potrzebna czy nie? Wprowadzono mi pewien mętlik w głowie. Niedawno zostałem zatrzymany do rutynowej kontroli drogowej. Policjant kazał mi pokazać gaśnice. Oczywiście na gaśnice nie mam legalizacji bo się skończyła, a zapomniałem zrobić. Policjant ...
Niech się odpręży po ciężkim tygodniu pracy i zabierz go do spa w okolicy Warszawy, nie tylko się zrelaksuję , ale także skorzysta z bardzo fajnych masaży wykonanych przez profesjonalistow . Nie zapomni tego prezentu nigdy.
Zegarek to moim zdaniem taki prezent, który się sprawdzi w wielu okazjach Ja zamawiam często w sumie przez net, tez sam jestem pasjonatem zegarków i mam ich kilka w swojej kolekcji
Dla moto fana to z pewnością coś ciekawego do samochodu. Może wzmacniacze, albo nowe głośniki samochodowe. Zajrzyj sobie do sklepu internetowego wasserman. Ja stamtąd kupowałem.
No a jeśli chodzi o jakieś fajne zegarki, to zerknij sobie na e-zegarki.pl. Maja tam naprawdę sporo fajnych firm i modeli, także jest w czym wybierać. Do tego ceny mają bardzo dobre. A że ja nie lubię chodzić po sklepach, to jest to dla mnie idealna opcja
Nie wiem w sumie, co tam lubi Twój facet. Ja na przykład dużo jeżdżę na motorku i w tym roku na 30kę zażyczyłem sobie handbary i rękawice, powiem Ci, że dziewczyna się spisała. Podpytaj go może też chciałby mieć jakiś gadżet do moto czy auta. W sumie każdy facet lubi chyba takie zabaweczki.
Myślę, że dla faceta fajnym prezentem będzie tez golarka męska. Ja sam odkąd używam takiej nie jestem w tanie z powrotem wrócić do zwykłej maszynki. A swoją golarkę kupiłem w sklepie internetowym.
Myślę że zegarek będzie fajnym prezentem. Możesz wybrać model bardziej klasyczny na co dzień lub specjalne wyjścia. A jeśli facet jest sportowcem to model sportowy z przydatnymi funkcjami jak stoper , timer i itp.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.