może uchwyt samochodowy na telefon czy jakaś słuchawka bezprzewodowa? zobacz sobie tutaj w Iscratch ja sobie nie tak dawno temu własnie u nich zamawiałem uchwyt Baseus
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Audi e-tron GT concept - napęd, wydajność i zasięg 434 kilowaty (590 KM) mocy systemowej – to imponujący jak na w pełni elektryczne auto wynik. Do przedniej i do tylnej osi dopasowano dwa osobne silniki elektryczne. Oba to pracujące non-stop silniki synchroniczne. Moment ...
Niech się odpręży po ciężkim tygodniu pracy i zabierz go do spa w okolicy Warszawy, nie tylko się zrelaksuję , ale także skorzysta z bardzo fajnych masaży wykonanych przez profesjonalistow . Nie zapomni tego prezentu nigdy.
Zegarek to moim zdaniem taki prezent, który się sprawdzi w wielu okazjach Ja zamawiam często w sumie przez net, tez sam jestem pasjonatem zegarków i mam ich kilka w swojej kolekcji
Dla moto fana to z pewnością coś ciekawego do samochodu. Może wzmacniacze, albo nowe głośniki samochodowe. Zajrzyj sobie do sklepu internetowego wasserman. Ja stamtąd kupowałem.
No a jeśli chodzi o jakieś fajne zegarki, to zerknij sobie na e-zegarki.pl. Maja tam naprawdę sporo fajnych firm i modeli, także jest w czym wybierać. Do tego ceny mają bardzo dobre. A że ja nie lubię chodzić po sklepach, to jest to dla mnie idealna opcja
Nie wiem w sumie, co tam lubi Twój facet. Ja na przykład dużo jeżdżę na motorku i w tym roku na 30kę zażyczyłem sobie handbary i rękawice, powiem Ci, że dziewczyna się spisała. Podpytaj go może też chciałby mieć jakiś gadżet do moto czy auta. W sumie każdy facet lubi chyba takie zabaweczki.
Myślę, że dla faceta fajnym prezentem będzie tez golarka męska. Ja sam odkąd używam takiej nie jestem w tanie z powrotem wrócić do zwykłej maszynki. A swoją golarkę kupiłem w sklepie internetowym.
Myślę że zegarek będzie fajnym prezentem. Możesz wybrać model bardziej klasyczny na co dzień lub specjalne wyjścia. A jeśli facet jest sportowcem to model sportowy z przydatnymi funkcjami jak stoper , timer i itp.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.