Problem z alufelgami

23 Mar 2009, 23:25

witam.
Jezdze nissanem almera n16 z 2004 roku i szukam alufelg. Chce zeby mialy 15", dlatego parametry musza byc dokladnie takie: 6x15 4x114,3 ET 44 lub 6,5x15 4x114,3 ET 42. Problem jest w tym, ze felg o takich parametrach prawie w ogole nie moge znalezc. Wiecie moze gdzie takich szukac?
pozdrawiam
pb_90
Nowicjusz

• 24 Mar 2009, 19:39

kolego nie szukaj z takimi parametrami tylko zeby pasowaly na roztaw śrub a w sklepie sobie dokupić musisz pierścienie centrujące na felge a piaste inaczej takich alu nie znajdziesz za zadne skarby świata heheh ostatnio dopasowywalem alu od nissana do renault megane
    mam problem z nissanem n15 prosze o pomoc
    Marcin nissan n15
    Nowicjusz

Miejscowość: ok.LIPNA

24 Mar 2009, 19:41

[link do oferty na Allegro wygasł]

na tej stronie mozna poszukac czy jakies odpowiadaja pozdrawiam
    tom1988
    tom1988
    Nowicjusz

Miejscowość: slask

24 Mar 2009, 21:18

tylko nie daj sie wrobić komuś ze w razie nie bedzie pasowala sruba centrująca aluska to na tokarce ci powiekszy otwór miałem sporo takich klientów i potrafiła aluska PĘKNĄĆ W MIEJSCU TOCZENIA!!! taka mała przestroga
    mam problem z nissanem n15 prosze o pomoc
    Marcin nissan n15
    Nowicjusz

Miejscowość: ok.LIPNA
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
      Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
      Jak przygotować auto do wyjazdu na wakacyjny urlop?
      Na początku roku 2022 większość (56%) dorosłych Polaków zadeklarowała, iż w bieżącym roku zamierza wyjechać w celach wypoczynkowych lub turystycznych na co najmniej 2 dni – wynika z danych CBOS. Wielu respondentów ...