Witam, mam problem z moim Saab 9-3 2-2tid 120km.Problem polega na tym że na zimnym silniku jest brak turba, wszystko wysprawdzane,zawory,gruszka, przewody, intercooler, turbina,pompa vacum daje ciśnienie, EGR jest zaślepiony wykasowany założony emulator klapy wirowe usunięte,jak kilka razy delikatnie przegazuje to jest ok, żadnych błędów, proszę o pomoc
Dolot nie jest zasyfiony,zgadza się trafiają się niewielkie ilości oleju, zawór doładowania map sensor zmieniony na oryginalny Bosch po numerach,ale na zimnym nie sprawdzałem ciśnienia doładowania.Ale nawet na zimnym jak odpalę delikatnie przegazuje 2-3razy i już jedzie silnik jak żyleta,zgaszę i zaraz odpalę i jak nie przegazuję to będzie muł obroty do 3000tyś, przepływomierz Bosch nowy, nie wiem za co już się wziąć
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
[C] Brava 1,2 / 323F BJ 1,5 / Astra G 1,6 / 306 1,4 / Rover 214i III Podstawowe kryteria zestawienia: - hatchback segmentu C - silnik benzynowy o mocy ok. 80KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 1999 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Fiat Brava 1,2 - 80KM - Mazda 323F ...
Dodam jeszcze że zaworek z membraną przy przepustnicy wogóle nie reaguje,a membrana jest cała, przepustnica jest cały czas otwarta,i drugi zaworek z membraną nic nie reaguje, palenie,gaszenie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.