Od niedawna mam kamerkę navitel r600 i ogólnie jestem z niej zadowolony, tylko ostatnio przy każdorazowym włączeniu resetuje się data i godzina. Na początku nie wiedziałem o co chodzi, ale to chyba wina wbudowanej baterii, jest cały czas rozładowana i nie trzyma daty, po odpięciu kabla kamerka wyłącza się.
Czy to się kwalifikuje pod reklamację lub co mogę zrobić?
Kabel mam wpięty do tego przyklejonego uchwytu. Yyy tryb parkingowy? Po wyłączeniu zapłonu kamera działa jeszcze przez 1min bo to najdłuższy czas do wyboru.
[B] 206 RC / Clio II Sport / Ibiza II Cupra / Yaris I TS Podstawowe kryteria zestawienia: - segment B - silnik benzynowy o mocy około 160KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2002 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Peugeot 206 2,0 RC - 177KM - Renault Clio ...
5 wskazówek - jak zadbać o silnik diesla, by wystrzec się awarii? Silniki diesla znane są ze swojej długiej żywotności. Obecnie produkowane jednostki pracują cicho i są ekonomiczne pod względem zużycia paliwa. Eksperci sieci Q Service Castrol przygotowali zestaw najważniejszych porad, dzięki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.