Problem z klekotaniem z tłumika

09 Cze 2018, 11:18

Samochód zakupiłem 7 miesięcy temu dałem do mechanika zrobił co miał wymienił postawowe rzeczy w zimę musiałem wymienić cewkę zapłonowa bo auto nie chciało się odpalić pojawiła mi się szybciej check engine wykryto ze to problem z sonda wymieniłem sondę znowu się check zapalił przy czym dziś jak jechałem auto dziwnie zaczęło klekotac odgłosy idą z tłumika podkreślam tez ze nie mam katalizatora i jakaś mała dziurkę w tłumiku ale nie byli szybciej problemu szybciej auto mi dużo paliło teraz jest okey od czego może być przyczyna tego ze tłumik szaleje i chodzi głośniej niż zawsze ?
Werciq96
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 10 2017
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nissana micra k12
Silnik: 1,2 80km
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003
  • 09 Cze 2018, 19:41

Może wybebeszony w środku jest i daje taki głośny dźwięk?
    gber44

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dedykowane opony P ZERO dla nowego BMW M5
      Prezentując nowe BMW M5 monachijski producent samochodów postawił na niezrównane połączenie eleganckiej, biznesowej limuzyny z samochodem sportowym o najwyższym poziomie osiągów. Zastosowany w BMW M5 ...
      Toyota GT86
      Długo oczekiwany sportowy samochód Toyoty znalazł się w salonach sprzedaży w 2012 roku, wraz z bliźniaczym modelem Subaru BRZ. Oba samochody współpracujących ze sobą japońskich producentów zajęły drugie ...