Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Jak trafisz na porzadnego diagnostę to sprawdzi to porzadnie i wszystko Ci powie to co mozna na SKP sprawdzić.Jezeli bedzie to "poczta-klepacz" to reszty nie muszę juz pisać...Minip napisał(a):Czy w stacjach kontroli pojazdów przykładają się do sprawdzania czy i tak minę można kupić?
Minip napisał(a): No i czy te oględziny i testy są przeprowadzane czy to jakaś fikcja?
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
pikodat napisał(a):Kupuj tylko od kogoś, kto autko miał już przynajmniej z rok.
andrewb25 napisał(a):Za to się płaci 100zł
pikodat napisał(a):Kupuj tylko od kogoś, kto autko miał już przynajmniej z rok.
Re: Problem z kupnem używanego. Barol mniej niż minutę temu andrewb25 napisał(a): Za to się płaci 100zł No popatrz a ja za to płaciłem 20zł i to bez znajomości pikodat napisał(a): Kupuj tylko od kogoś, kto autko miał już przynajmniej z rok. Tutaj nie ma reguły i sam się o tym już przekonałem,ja kupiłem Cordobe od chłopaczka co miał ją ponad 2lata i niby zapowiadała się ok a już przez niemal rok użytkowania trochę w nią włożyłem a z kolei kolega z pracy ostatnio kupił Octavie w kombi z 2001roku w bardzo ładnym stanie od typa który miał ją ledwo miesiąc bo żonie nie spasowało tak duże auto.
pikodat napisał(a):Zatem - Ty mi nie sprzedasz auta, ja od Ciebie nie kupię i tylko tyle w tym temacie. Sa miliony osób o innym niz ja podejściu , więc kogos znajdziesz. Mi to nie przeszkadza