jak pisałem w postach wcześniej mialem problem z moim autem astra 2 pasek od alternatora mi strzelil i wpad pod rozrząd następna rzecza to zaprowadzilem samochod do mechanika i powiedzial mi ze obróciło rozrząd i bedzie trzeba planowac głowice nowy rozrzad dźwigienki,uszczelki itd powiedział mi za wszystko 2 tys.co bylo dla mnie duza suma i dlatego powiedziałem ze cześć sam sobie kupie i głowice z planuje na własna rękę(mam na to gwarancjie) on powiedział ze za robote chce 500zl i mial mi wystawic zaswiadczenie ze robił auto i fakturę.teraz mi mówi ze jak chce fakture musze doplacic 100zl a zaświadczenie jako takiego mi nieda.co mam robić??bo wtej chwili nie mam żadnej gwarancji na auto a nie chce temu zlodziejowi doplacac kolejnych pieniędzy bo i tak zdar ze mnie za rozrusznik bo niby szczotki były zużyte jak dzwonilem mowil ze rozrusznik jest u elektronika a przyszedłem 30 minut po telefonie powiedział ze już włożył go.
zaprosić Urząd Skarbowy na rozmowe wg polskiego prawa ceny w naszym kraju podawane są brutto, czyli z uwzględnieniem wszystkich podatków w tym VAT, jak się po gościu rzejadą to drugi raz takiego numeru nie wytnie
Skąd się biorą zniżki na OC? Skąd się biorą zniżki na OC? Zakres OC jest dokładnie taki sam w każdym towarzystwie ubezpieczeniowym. Nieco inne mogą być natomiast zniżki na OC przyznawane przez konkretnych ubezpieczycieli. Ci rządzą się swoimi prawami ...
Kręcony licznik - auto sprzedawane w Niemczech... Opiszemy Wam historie która ostatnio nas spotkała. Zgłosił się do nas z klient z prośba o kontakt w Niemczech w sprawie jednego auta - chodzi dokładnie o Golfa VI. Napisaliśmy do niemieckiego właściciela z prośbą o ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.