Problem z MMI 2g po spolszczeniu

07 Lis 2018, 20:03

Witam. Po spolszczeniu które robiła mi firma która się tym zajmuje nie działa klimatyzacja z tyłu (2 strefy i z przodu 2 strefy które działają) oraz telewizorki. Samochód to Audi Q7 4l. Czy pomoże wgranie softu 5570 z internetu oraz spolszczenia? Lub co innego mogę zrobić by to działało
Logerek
Obserwowany

19 Lis 2018, 13:24

Logerek napisał(a):Po spolszczeniu które robiła mi firma która się tym zajmuje nie działa klimatyzacja z tyłu
Proponuję udać się do firmy która wgrywała soft jeżeli wcześniej klimatyzacja działała w trzeciej strefie to po takich zmianach również powinna.
Logerek napisał(a):Czy pomoże wgranie softu 5570 z internetu oraz spolszczenia?
Z internetu jak się coś ściąga do wgrania to warto to wcześniej przetestować jak nie masz takiej możliwości to wielkie ryzyko bo można narazić się na spore koszty.

Moim zdaniem powinieneś w pierwszej kolejności udać się do firmy która wgrywała ci soft.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Porady dla kierowców przed wyjazdem na wakacje
    Dobre i sprawdzone w serwisie opony, prawidłowe ciśnienie, odpowiednia głębokość bieżnika, wyposażenie awaryjne – to najważniejsze elementy, które należy sprawdzić przed podróżą autem na wakacje. Ważna ...