kupilem auto golfa 3, 1.9 w dieslu ja mam 50 % znizek ale zona ma mniej niz 25 lat. przyszlo pismo ze mam zaplacic 2 tysiace za oc bo zwyżka 60 % za wiek zony. czy jak sprzedam teraz auto to przechodzi to na nowego wlasciciela?? dodam ze wyslalem dokumenty do mtu wczesniej ze jestem zainteresowany i ze mam 50 % znizek. a moze moge moja zone wykreslic jakos z nabywcow jak to zrobic zeby nie placic. moze sprzedac autko??
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Volkswagen Golf VII generacji lżejszy i oszczędniejszy 4 września Volkswagen zaprezentował w Berlinie po raz pierwszy nowego Golfa. 17 września w Polsce rozpoczęła się przedsprzedaż tego bestsellera, który jak dotąd znalazł już ponad 29 milionów nabywców. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.