Jestem tu po raz pierwszy i liczę na Waszą pomoc. Więc mam mały lecz uciążliwy problem z Fiatem Grane Punto ( 3 drzwiowe ) zepsuł się element który odpowiada za prawidłowe „otwieranie” fotela od strony pasażera, co ciekawe nie jest to linka lecz coś takiego:
Jest to element który łączy linkę z przekładnią która otwiera fotel element znajduje się na dole obok zapięcia pasów:
Mam nadzieje że załączone zdjęcia i opis są zrozumiałem i wiecie o co mi chodzi. W związku z tą usterką chciałbym dowiedzieć się jak można to w miarę prosty i tani sposób naprawić , wiem że można jechać do ASO ale jak pokazałem im tą część to najpierw 10 minut rozmyślali gdzie to może być, jak się to coś nazywa po czym stwierdzili że będzie mnie to kosztować 150 zł… (bez montażu oczywiście) Jeśli ktoś miałby dostęp do tej części lub znałby kogoś kto coś takiego posiada to prosiłbym o kontakt.
PS. Czy ten element jest taki sam w każdym 3 drzwiowym aucie czy każdy model posiada swój niepowtarzalny mechanizm otwierania drzwi?
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Czy zawsze trzeba kupować nowy akumulator? Zimny, mroźny poranek. Twój samochód pokryty lodem po minusowej temperaturze w nocy. Wsiadasz, chcesz jak najszybciej go odpalić i rozgrzać. Po przekręceniu kluczyka w stacyjce silnik jednak ani drgnie. Akumulator ...
Baza z danymi technicznymi samochodów marki FIAT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu. Sprawdź: dane techniczne FIAT
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.