Problem z płytą osłonową pod zderzak, Renault Megane II 2006

01 Lis 2016, 12:39

Witam, niedawno miałem lekkie zderzenie z sarną. W efekcie czego poszła mi płyta osłonowa. Została mi połowa z niej i szukałem na allegro i różnych giełdach samochodowych podobnej. Znalazłem, ale mam pytanie, ponieważ jest ona używana i nie ma jednej części, "tej górnej".

Dwa pytania:
- Czy jest to jakiś problem, gdy nie będzie tej części na górze (mocowanie itp)
- Czy jest warty swojej ceny (60zł)
PS. dorzucam foto i aukcje
[link do oferty na Allegro wygasł]

Pozdrawiam!
Counter
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 06 1979
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Renault Megane II
Silnik: 1.9 DCI 81 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006
  • 01 Lis 2016, 18:09

Counter napisał(a):szukałem na allegro i różnych giełdach samochodowych podobnej. Znalazłem, ale mam pytanie, ponieważ jest ona używana i nie ma jednej części, "tej górnej".

Kup nową bo ta używana z tego co widać nie ma wszystkich mocowań. Tu masz nową [link do oferty na Allegro wygasł]
    Kacper
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
    Miejscowość: Warszawa - okolice
    Prawo jazdy: 14 09 1997
    Auto: Volvo S40
    Silnik: 2.0 140KM
    Paliwo: Benzyna + LPG
    Typ: Sedan/Limuzyna
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rok produkcji: 1999
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Młodzi kierowcy z najwyższym wskaźnikiem wypadków
      Kierujący poniżej 25 roku życa charakteryzują się najwyższym wskaźnikiem liczby wypadków na 10 tys. populacji. Choć niedawno zmieniły się przepisy związane z prawem jazdy, to wciąż nie zaostrzono zasad dla nowych kierowców, ...
      Arrinera Hussarya - fakty i mity
      Pierwszy polski supersamochód, Arrinera Hussarya, dumnie nosi nazwę nawiązującą do bohaterskich momentów naszej historii. Jednocześnie budzi wiele kontrowersji i wzbudza rozpalone dyskusje na internetowych forach. ...