Witam, niedawno miałem lekkie zderzenie z sarną. W efekcie czego poszła mi płyta osłonowa. Została mi połowa z niej i szukałem na allegro i różnych giełdach samochodowych podobnej. Znalazłem, ale mam pytanie, ponieważ jest ona używana i nie ma jednej części, "tej górnej".
Dwa pytania: - Czy jest to jakiś problem, gdy nie będzie tej części na górze (mocowanie itp) - Czy jest warty swojej ceny (60zł) PS. dorzucam foto i aukcje [link do oferty na Allegro wygasł]
Counter napisał(a):szukałem na allegro i różnych giełdach samochodowych podobnej. Znalazłem, ale mam pytanie, ponieważ jest ona używana i nie ma jednej części, "tej górnej".
Kup nową bo ta używana z tego co widać nie ma wszystkich mocowań. Tu masz nową [link do oferty na Allegro wygasł]
Młodzi kierowcy z najwyższym wskaźnikiem wypadków Kierujący poniżej 25 roku życa charakteryzują się najwyższym wskaźnikiem liczby wypadków na 10 tys. populacji. Choć niedawno zmieniły się przepisy związane z prawem jazdy, to wciąż nie zaostrzono zasad dla nowych kierowców, ...
Arrinera Hussarya - fakty i mity Pierwszy polski supersamochód, Arrinera Hussarya, dumnie nosi nazwę nawiązującą do bohaterskich momentów naszej historii. Jednocześnie budzi wiele kontrowersji i wzbudza rozpalone dyskusje na internetowych forach. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.