Witam ma pytanie odnosnie box-a vtech. Chodzi o to iz do mojego modelu auta (volvo s40II 2.0D 136KM) nr boxa (na stronie ze sklepu) jest taki VT 101204 a z racji ze jestem na kupnie uzywanego to znalazlem o nr takim VT 101201 (wtyczki z tego co widze sa takie same) i chcialem zaoytac czy nie bedzie problemu jesli podepne ten box z innym nr??
Albo nawet zadzwoń do nich, telefon znajdziesz na ich stronie w google.pl. Ja się z nimi kontaktowałem, poszło szybko i sprawnie. A swoją drogą powerbox rządzi
Myślę,że nie będzie problem z podłączenie boxa z innym nr,ale jak piszą Moi Przedmówcy: na wszelki wypadek zadzwoń i zasięgnij informacji u samego źródła. Wtedy będziesz miał 100% pewności.
Witam wszystkich forumowiczów i Poz.Jestem tu nowy i mam dowas pytanko odnośnie chip powerbox.Czy ktoś z was ma zamontowanego powerboxa firmy v-tech w mercedesie w210 e300 TD z automatyczną skrzynią biegów i chciałby sie podzielic wiedzą na temat konfiguracji i dzialania boxa w tym modelu auta ??
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Jeździsz na zimówkach latem? Mogą być problemy z ubezpieczeniem Słoneczna, letnia pogoda składnia kierowców do szybszej jazdy – jednak nie każda opona potrafi zapewnić bezpieczeństwo przy wysokich prędkościach samochodu i rozgrzanych do nawet 60ºC jezdniach. Dobór ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.