REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Gradory napisał(a): Było płacone OC?
Raczej widać co bylo i kiedy...Zenek1500 napisał(a):od 2011 roku nie było opłacane OC,
Gradory napisał(a):Trzeba oddać na legalny złom samochodowy (stacja demontażu pojazdów
wiec nikt nie weźmie tego auta jak nie jesteś jego prawnym wlascicielem.Zenek1500 napisał(a):w 2011 roku zmarł mój ojciec, na którego jest zarejestrowany samochód
Migi60 napisał(a):Raczej widać co bylo i kiedy...
Kao napisał(a):Chyba najlepsza opcja pociąć na złom lub zadzwonić po zlomiarzy niech sobie to zabiorą. Bedziesz miał problem z głowy a prawnie nic sie nie zmieni
Kao napisał(a):Przecież są legalne !
Czyli reasumując "wrak"ma na głowie syn.Wszelkie dokumenty sa na ojca i tu jest własnie sedno calej sprawy...Zenek1500 napisał(a):w 2011 roku zmarł mój ojciec, na którego jest zarejestrowany samochód.
Migi60 napisał(a):Kolego czytaj ze zrozumieniem i uwaznie kto jest właścicielem a kto chce zbyc ten "wrak"....
Wiem i rozumiem.Niestety sa jakie sa i nasze gdybanie nic tego nie zmieni.Przez 15 ostatnich lat tez musiałem je trawic.Niestety podejście urzedasów z WK było rozne.W jednym końcu Polski wszystko było ok. natomiast w drugim koncu wszystko było be.Zreszta nie trzeba siegac az tak daleko.Na terenie województwa tez istniała rozna interpretacja.A kto dostawał w d..e...Gradory napisał(a):Chodzi o przepisy