Wiam wszystkich .Mam problem z poziomem oleju w seacie ibiza 1.7 .Na bagnecie poziom oleju jest ponad max a na liczniku poziomu oleju pokazuje mi połowe . Sutuacja jest po wymianie oleju .
Na liczniku pokazuje Ci połowe stanu oleju? Hm.. znaczy sie masz na myśli, że świeci Ci sie kontrolka oleju? Bo z tego co wiem raczej na desce rozdzielczej żadnego wskaźnika poziomu oleju nie ma - jest tylko kontrolka.
Po 1: Dlaczego na bagnecie jest ponad "max" - tak nie powinno być
Skutkiem tego mogą być błędne wskazania czujnika oleju.
Widocznie za duzo go nalales no wlasnie a wytlumacz jak jest z tym wskaznikiem ??? a moze ci chodzi o wskaznik CISNIENIA OLEJU ale z tego co mi wiadomo to w seacie tego nie ma
Kochaj i szanuj swoje auto a wzamian sie odwdzieczy:)
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Największa parada pojazdów elektrycznych Uhonorowany wieloma nagrodami Nissan LEAF już drugi raz w 2012 roku został wpisany do księgi rekordów. Konwój 225 tych samochodów okrążył tor wyścigowy Silverstone bijąc Światowy Rekord Guinnesa w kategorii„największa ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.