Wiam wszystkich .Mam problem z poziomem oleju w seacie ibiza 1.7 .Na bagnecie poziom oleju jest ponad max a na liczniku poziomu oleju pokazuje mi połowe . Sutuacja jest po wymianie oleju .
Na liczniku pokazuje Ci połowe stanu oleju? Hm.. znaczy sie masz na myśli, że świeci Ci sie kontrolka oleju? Bo z tego co wiem raczej na desce rozdzielczej żadnego wskaźnika poziomu oleju nie ma - jest tylko kontrolka.
Po 1: Dlaczego na bagnecie jest ponad "max" - tak nie powinno być
Skutkiem tego mogą być błędne wskazania czujnika oleju.
Widocznie za duzo go nalales no wlasnie a wytlumacz jak jest z tym wskaznikiem ??? a moze ci chodzi o wskaznik CISNIENIA OLEJU ale z tego co mi wiadomo to w seacie tego nie ma
Kochaj i szanuj swoje auto a wzamian sie odwdzieczy:)
Toyota FT-86 Open Concept Na fali popularności nowej sportowej Toyoty podczas Geneva Motor Show 2013 został zaprezentowany samochód, o który pytało wielu fanów marki. Niestety tylko w wersji koncepcyjnej. Toyota FT-86 Open Concept ...
30 lat Toyoty Camry w Polsce Historia Toyoty Camry w Polsce rozpoczęła się 1987 roku. Przez wiele lat był to flagowy model osobowy w gamie marki, który u progu nowego stulecia został wyparty przez Lexusa. Niewykluczone jednak, że wkrótce ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.