Witam. Z tyłu w radiu w/w mam wejście AUX (oryginalnie było), lecz na radiu nie mam żadnego przełącznika na tryb AUX. Jest tylko CD, FM/AM. Przeszukałem wszystko (w instrukcji nic o tym nie pisze), i ponoć pilot ma opcje SRC przelaczania na ten tryb, ale nie mam pilota. Jest jakieś inne rozwiązanie? Czy to możliwe żeby na panelu radia nie bylo takiego przełącznika?
Przypuszczam że będzie przełączało się tym przyciskiem, ale tylko wtedy jak będzie coś podpięte do AUX. Może być też tak, że jak radyjko odbierze sygnał z tego wejścia to automatycznie przestawi się na ten tryb.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
7 rzeczy o których kierowca powinien pamiętać przed wyjazdem na święta W nadchodzącym okresie świątecznym można spodziewać się wzmożonego ruchu na polskich drogach. Jak zadbać o to, by spokojnie i bezpiecznie dotrzeć do swoich bliskich? Święta Bożego Narodzenia to czas spotkań w gronie najbliższych. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.