otóż mam problem z podlaczeniem radia samochodowego dodaje zdjęcia nie wiem jak toi zrobić by podpiac to pod moje radio niech ktoś mi pomoze będę bardzo wdzięczny ) .
Tu masz schemat kostki ISO. Przewody widoczne na pierwszym zdjęciu to dwie kostki od głośników (I) i jedna od zasilania (II) (ta z trzema przewodami)
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Ostatnio edytowany przez ArteK 13 Gru 2019, 11:25, edytowano w sumie 3 razy
Powód:Schemat zaktualizowany na prośbę użytkownika @Kacper (poprzedni zawierał błąd)
czekałem na taka odpowiedz jestem Ci w H** wdzięczny ! dziękuję . jeszcze Tylko jedno pytanko mam 3 kabelki a do drugiej kostki powinno być 5 te 3 w które miejsce podlaczyć ? : ))
Masz trzy czyli + i - oraz z tego co pamiętam trzeci to jest + sterowanie po stacyjce. Podłączasz 4 i 8 sprawdź tylko ten trzeci kabelek i jak będzie na nim plus tylko po przekręceniu stacyjki to powinien pójść pod nr 7.
Audi SQ5 TDI exclusive concept Audi SQ5 TDI, dzięki mocy 230 kW (313 KM), staje się najwytworniejszym modelem serii Q5 i równocześnie pierwszym w historii Audi modelem S z silnikiem diesla. Tę nową serię quattro GmbH cechuje nie tylko dynamika. ...
Czarny lód na drodze! - niewidzialne zagrożenie Choć trwa jeszcze jesień i w ciągu dnia często można cieszyć się słoneczną pogodą, noce bywają już chłodne. Wraz z pojawieniem się pierwszych przymrozków na drogach robi się niebezpiecznie – jezdnia może pokryć ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.