Witam!
Zakupiłem niedawno samochód i jest tam zamatowane własnie te radio sony(kaseta ).Dodatkowo w schowku mam zmieniarke- równiez sony.
Problem polega na tym , że nie działa mi radio!!!
cd oraz kaseta gra.
jak na panelu przełącze na radio- nastepuje cisza nawet nie słychac szumu głośników.
Dzięki!
że odpisałeś na moje posty!
No wydaje mi się ,że tak trzebva będzie zrobić, udac sie do serwisu!
Ale czy warto jak te radio kosztuje niewiele ponad 100zł. Chyyba lepszym rozwiazanie bedzie kupić inne radio1
Jeszcze raz wielkie dzieki!
pozdrawiam
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Auto Nostalgia 2013 / relacja III edycja Targów Pojazdów Zabytkowych pod nazwą Auto Nostalgia już za nami. Większość z nas mogła przenieść się do czasów swojego dzieciństwa i podziwiać kultowe pojazdy z przeszłości. Przygotowaliśmy ...
Ja bym jednak na twoim miejscu udał się do jakiegoś magika od radii i zapytać ile może naprawa kosztować może się okaże że to jakiś mały kondensatorek albo coś innego....
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.