Witam!
Zakupiłem niedawno samochód i jest tam zamatowane własnie te radio sony(kaseta ).Dodatkowo w schowku mam zmieniarke- równiez sony.
Problem polega na tym , że nie działa mi radio!!!
cd oraz kaseta gra.
jak na panelu przełącze na radio- nastepuje cisza nawet nie słychac szumu głośników.
Dzięki!
że odpisałeś na moje posty!
No wydaje mi się ,że tak trzebva będzie zrobić, udac sie do serwisu!
Ale czy warto jak te radio kosztuje niewiele ponad 100zł. Chyyba lepszym rozwiazanie bedzie kupić inne radio1
Jeszcze raz wielkie dzieki!
pozdrawiam
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
SKODA Citigo - nr 1 w segmencie aut mini! SKODA Citigo zajęła 1. miejsce pod względem sprzedaży w segmencie A na polskim rynku w styczniu 2013 roku. Model Citigo od momentu wprowadzenia na rynek cały czas zajmował bardzo wysokie pozycje, jednak pierwszy raz udało ...
Ja bym jednak na twoim miejscu udał się do jakiegoś magika od radii i zapytać ile może naprawa kosztować może się okaże że to jakiś mały kondensatorek albo coś innego....
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.