REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
No dobrze jest dokument poświadczający oryginalność tego dokumentu. Czy to MFS nie może wysłać tego dokumentu w oryginalne do Polski do Ambasady lub do Ciebie? To by załatwiło cały problem bo miałabyś oryginał i auto zostałoby zarejestrowane.AnnaZet napisał(a):Posiadam nawet skan dokumentu z Ministerstwa Finansów w Senegalu który świadczy o tym, że ten samochód został tam zarejestrowany, ale niestety Wydział Komunikacji nie uznaje skanów, dla nich to nie jest dokument. Ambasada nie przypięczętuje mi tego skanu za zgodność z oryginałem bo już pytałam.. Niestety takie mają procedury..
Tu się całkowicie z Tobą zgadzam gdyż temat ten trawiłem przez 15 lat.......Co WK to inna interpretacja przepisów......No cóż to tylko Made in Poland........andrewb25 napisał(a): jedna kropka się pani w WK nie będzie zgadzać i nie zarejestruje.
nie tylko niestety, w wielu krajach zdarzają się takie problemy. We Francji to dopiero patol, szału można dostać. W tej chwili walczymy aby zarejestrować auto odkupione z armii.Migi60 napisał(a):przepisów......No cóż to tylko Made in Poland........