Mam problem z zalaniem mojego Tourana dieslem bo wlasciwie co 2-3 litry odbija mi pistolet jakbym mial juz pelen zbiornik.Probowalem odpowietrzac (odpowietrznik przy wlewie)ale to pomaga tylko czesciowo i nie za kazdym razem.Jakies pomysly??bo wizyty na stacji benzynowej nie tylko drogie ale jeszcze "przydlugie":-)
Problem wynika z braku możliwości szybkiego odpływu paliwa co może być spowodowane zatkaniem odpowietrzania zbiornika lub coś zatyka rurę wlewową. Zbiornik jest zamontowany oryginalny od diesla? Rysunek katalogowy
Też to mam, ale ... zauważyłem, że odbija na ORLENIE, BP a na Neste nie.
Może dlatego, że nie mają moim zdaniem odsysania oparów benzyny.
Pomaga też poziome ułożenie pistoletu.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Ford Sierra - samochód do driftu Sierra to model dobrze znany fanom motorsportu. Rajdówki oparte na tym aucie na przełomie lat 80. i 90. ubiegłego wieku szalały na odcinkach specjalnych Rajdowych Mistrzostw Świata. A w Polsce kojarzymy ten samochód ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.