13 Mar 2017, 17:56
Na wstępie przepraszam bo zapewne piszę w błędnym dziale, ale niestety nie mogłem odnaleźć odpowiedniego działu do mojego problemu.
Mianowicie mam problem z wideorejestratorem marki Xblitz model Black Bird.
Sprzęt sprawuje się dobrze, nagrywa wszystko dobrej jakości - ale pojawia się problem z otwarzaniem tych nagrać - w chwili gdy sformatuję kartę (karta 32 GB, podczas formatowania wybieram Rozmiar jednostki alokacji 64 KB) początkowe nagrania (z 1-2 dni) normalnie działają, a przy kolejnych pojawia się problem z uruchomieniem - Nie można renderować pliku/ błąd kodeka - probowalem uruchamiać pliki różnymi programia ale nie sądze, że tutaj jest problem (jakby nie patrzeć część nagran poprawnie się uruchamia). Gdy znowu sformatuje kartę wystepuje taka sama sytuacja. Teraz na przykład po formacie pierwszy dzień nagrany, później już nagrania się nie uruchamiaja, z przedwczoraj jedno nagranie (fragment mojej drogi do pracy) uruchomił się prawidłowo, a reszta znów nie.
Jak myślicie co może być przyczyną problemu i jak mogę go rozwiązać? Karta pamięci jest na pewno sprawna.
Z góry dziękuję za wszystkie porady.