Felgi już zamówione, lecz nadal waham się nad oponami, te toyo jednak odpadają, więc szukam jakiś dobrych 215/45, czy na tym forum są osoby co używały opon o takich rozmiarach ?, jak tak to proszę o opinie, i trochę więcej niż poprzednim razem
Hybryda Plug-in - dlaczego pali więcej niż deklaruje producent? Przyglądałem się ostatnio wynikom jakie podają producenci odnośnie spalanie w tego typu hybrydach. To co mnie zaniepokoiło to bardzo niskie wartości które można uzyskać tylko w przypadku naładowanej całej baterii po ...
GR Yaris – sportowy hot hatch i rajdówka w jednym GR Yaris to pojazd zarówno dla fanów sportowych samochodów, jak i amatorów rajdowej rywalizacji. Nowy hot hatch jest samochodem drogowym, ale pokrewieństwo z Yarisem WRC zaowocowało taką konfiguracją, ...
Witam powiem tak sam mam felgi 17" w mojej astrze opony 215/45 R17 ale felga tak cierpi na niskim profilu ze masakra teraz zmienie na 215/50 zobaczymy u nas nie niemcy drogi:P ale dodam poprzednie opony teraz przejezdze 3 sezon i poszly by i 4 ale przez dziury felga juz do spawania masakra potem podam producenta opony:) pozdro
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.