witam.
Mam dość nietypowe pytanie ,zamontowałem radio SONY XR-1253 tylko teraz mam maly problem bo nie wiem jak go wyłączać ? i który kabel jest do podświetlania? radio kupiłem na autozłomie więc instrukcji obługi nie ma.
podłączyłem czerwony z zółtym do plusa i czarny do masy ,a jaki kolor kabelków przeważnie podtrzymuje podświetlanie?
No i to najważniejsze pytanie ;D jak je wyłączyć ? oto radio w linku [link do oferty na Allegro wygasł]
Byłbym wdzięczny za pomoc bo w googlach są jakieś instrukcje ale w jakis innych językach i raczej same schematy płytki jak już.
Wyłączasz je przekręcając pokretło od głosu w lewo ma maxa - chyba że nie działa.
peja09 napisał(a):a jaki kolor kabelków przeważnie podtrzymuje podświetlanie?
Nie podswietlanie tylko pamieć - a jakie masz jeszcze kolory bo dokładnie nie pamietam - żółty kabelek jest od zasilania automatycznie wysuwanej anteny.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Abu Zabi buduje stację tankowania wodoru Toyota wraz z partnerami biznesowymi i rządem Abu Zabi przeprowadzi testy Toyoty Mirai, których celem jest analiza możliwości wprowadzenia motoryzacji opartej na wodorze. W maju tego roku zostanie otwarta w stolicy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.