Problem z wyłączeniem radia

23 Sie 2010, 13:03

witam.
Mam dość nietypowe pytanie ,zamontowałem radio SONY XR-1253 tylko teraz mam maly problem bo nie wiem jak go wyłączać ? i który kabel jest do podświetlania? radio kupiłem na autozłomie więc instrukcji obługi nie ma.
podłączyłem czerwony z zółtym do plusa i czarny do masy ,a jaki kolor kabelków przeważnie podtrzymuje podświetlanie?
No i to najważniejsze pytanie ;D jak je wyłączyć ? oto radio w linku [link do oferty na Allegro wygasł]

Byłbym wdzięczny za pomoc bo w googlach są jakieś instrukcje ale w jakis innych językach i raczej same schematy płytki jak już.
peja09
Początkujący

Miejscowość: nibylandia

23 Sie 2010, 19:58

peja09 napisał(a):jak je wyłączyć

Wyłączasz je przekręcając pokretło od głosu w lewo ma maxa - chyba że nie działa.
peja09 napisał(a):a jaki kolor kabelków przeważnie podtrzymuje podświetlanie?

Nie podswietlanie tylko pamieć - a jakie masz jeszcze kolory bo dokładnie nie pamietam - żółty kabelek jest od zasilania automatycznie wysuwanej anteny.
piotrpz87
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Mazda 6
Silnik: 2,3
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Abu Zabi buduje stację tankowania wodoru
    Toyota wraz z partnerami biznesowymi i rządem Abu Zabi przeprowadzi testy Toyoty Mirai, których celem jest analiza możliwości wprowadzenia motoryzacji opartej na wodorze. W maju tego roku zostanie otwarta w stolicy ...