PROBLEM Z ZAMKAMI PEUGEOTA 306

05 Kwi 2008, 15:05

Witam... Mam dość poważny probem, padł mi całkowicie akumulator, a autko moge otworzyć tylko pilotem z centralnego, kuczyk ze stacyjki nie pasuje mi do żadnego zamka, kupiłem już nowe zamki ale nie mam pojęcia jak otworzyć drzwi??? rozwierciłem już nawet całkowicie jeden zamek, ale to nic nie dało... Jeśli ktoś może miał podobny problem, to proszę o pomoc... Z góry wielkie dzięki... Pozdrawiam....
darloss
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Żory-Wrocław... Peugeot 306...

05 Kwi 2008, 19:57

musisz zadzwonić po specjalistę... nie widzę potrzeby szukania odpowiedzi na forum.
Masz tu przykładowego specjalistę:
http://www.otwieranie-awaryjne.pl/?gclid=CPfG3uLMxJICFQ9IMAodsWByYg
;*
Madmix
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Irlandia

06 Kwi 2008, 11:32

DZIĘKI WIELKIE ZA ADRES... POZDRAWIAM...
darloss
Nowicjusz
Awatar użytkownika

10 Kwi 2008, 18:18

Jednak obyło się bez fachowca:) rozwierciłem zamek i przesunąłem do góry zapadkę, drzwi ię otworzyły bez probłemu:) a montaż zamka był dziecinnie prosty... Pozdro:)
darloss
Nowicjusz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW 325iX (1987-1990) - samochód elektryczny
    Projekt badawczy "Samochód elektryczny z wysokoenergetycznym akumulatorem " po raz pierwszy zapoczątkowany w 1981 roku doprowadził ostatecznie w 1987 roku do przekształcenia ośmiu modeli BMW 325iX z napędem na cztery ...
    0.9 l/100 km hybrydową Toyotą Yaris
    0.9 l/100 km hybrydową Toyotą Yaris - rozstrzygnięcie konkursu Toyota Motor Poland W sobotę 6 października Toyota Motor Poland zorganizowała finał konkursu "Wygraj nową hybrydową Toyotę Yaris ". Po czterech miesiącach etapów ...