witam! mam następujący problem ze swoim landkiem, gdy jest zimny bardzo ciężko pali próbuje zaskoczyć ale nie może złapać tak jest kilka razy i dopiero zapala. nie mam pojęcia co to może być zmieniłem już świece i kopułkę i dalej nic nie dawno zmieniałem uszczelkę pod głowicą i ustawiałem rozrząd wiec wszystko powinno być ok. proszę o rady
nie wiem jak jest w benzyniakach ale diesel rovera ma filtr paliwa w komorze silnika, najleipej idź sobie po przewodzie paliwowym z pompy wtryskowej w końcu gdzieś po drodze napotkasz filtr
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Audi A6 Hybrid Hybrydowe Audi A6 to nowe oblicze limuzyny klasy business. Jego lekką karoserię osadzono na sportowym podwoziu. Wnętrze jest eleganckie i ergonomiczne, a kierowca i pasażerowie mają do dyspozycji wiele systemów wspomagających ...
no niestety ale filtra nadal nie ma byłem u znajomego mechanika i powiedział mi ze to moze być pompa paliwa(zbyt małe cisnienie) lub kable zapłonowe . jak myślicie czy to moze być cos z tego?? prosze o jakies podpowiedzi
idąc za waszymi podpowiedziami zajrzałem pod futerał z kluczami w komorze silnika i jest faktycznie jakaś plastikowa puszka która troche przypomina filtr paliwa ma odpowietrznik i do niej idzie jeden przewod z baku tylko ze tego chyba nie da sie rozebrac (albo ja nie umiem) pomocy!
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.