witam mam problem dotyczacy zasilania paliwa w astrze f 1,7dti mianowicie cieknie mi z tyłu baku ale bak raczej ok bo po przejechaniu paru kilometrow przy odkrecaniu wlewu paliwa slychac ze powietrze znajduje sie w srodku natomiast obok baku jest czarny przewod ktory jest luzem i polozylem go na bak w ten sposob caly bak jest mokry i pod autem duzo paliwa na 3 dni zleci jakis 1l paliwa co moze byc tego przyczyna????z gory dzieki za pomoc
tak tylko ze tam jest zaslepka z guma????jak ja wyciagne nie bedzie problemu z jej wsadzeniem???a jeszcze jedna zecz mysle ze to jest kabel od powrotu paliwa tylko czy on nie powinien isc spowrotem do baku??bo mi wisi pod autem
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Przegląd najprzydatniejszych elementów zimowego wyposażenia Coraz mocniej dająca się we znaki zima to dobry moment, aby przedstawić, w jaki sposób poszczególne modele marki są przygotowane na ten szczególny okres roku. Tak pod względem konstrukcyjnym, opcji wspierających ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.