Mam problem ze zmieniarką, nabyłem niedawno Punciaka z 2000 roku, z fabrycznym wyposażeniem audio z Blaupunkta, niestety zmieniarka z zestawu nie działała, po wyciągnięciu zmieniarki okazało sie ze nie jest wogole podłączona, co gorsza kabelek wystający e środka nie pasuje do zmieniarki.
Wygląda to tak:
Pytanie:
Jak myślicie w czym jest problem, czy brakuje jakiegoś elementu zmieniarki, czy może poprostu nie jest dopasowana do tego samochodu?
kapikapi3 napisał(a):mam taką samą zmieniarkę jak ty, też była odłączona nie wiem czemu nawet tego nie sprawdzałem ale jeśli chcesz mogę ci ją całą za parę groszy odstąpić
tylko pytanie brzmy czy masz ją dostosowaną do tej wtyczki ktorą ja mam na zdjęciu? bo w mojej zmieniarce albo czegoś brakuje albo ma inne gniazdko.
Najważniejsze modele pierwszego półwiecza istnienia Toyoty Toyota to największy japoński producent samochodów, który najpierw zdominował rodzimy rynek, a następnie wybił się na pozycję światowego lidera, prześcigając starych gigantów, takich jak General Motors. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.