Program dla mechanika

11 Sie 2007, 22:29

interesuje sie motoryzacja a szczegolnie samochodami i bym byl bardzo wdzieczny jakby ktos mial do zapodania taki program lub podobny

[link do oferty na Allegro wygasł].

jest mi on niezbedny a szkoda mi wydawac kasy na allegro.
Prosil bym o podanie linka jak to jest mozliwe albo jakas podpowiedz gdzie moge to znalezc . Dzieki

Pozdro. :D
dziduh
Nowicjusz

12 Sie 2007, 22:35

Podany link mi nie działa ,ale jeśli chodzi o ściąganie przeróżnych programów ,gier i filmów polecam zdecydowanie torrenty jednym z najlepszych programików jest Bit Comet
I to Tyle:)
PzdR
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

14 Sie 2007, 08:19

Pasjonujesz się motoryzacją, a szkoda Ci wydać kasy? Pasja czegoś wymaga $$. Ja mam taki program, zakupiony równierz na allegro. Jest fajny, może wiele podpowiedzieć. Był mi potrzebny przy naprawach w Subaru brata, bo tam wszytsko jest jakies po*********e.
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

04 Paź 2007, 21:46

No i oczywiście my nie popieramy piractwa. :)
Lensky
Nowicjusz

Miejscowość: Toruń

06 Paź 2007, 01:09

Kto nie popiera, ten nie popiera... Ile tu się już osób pytało na forum skąd wytrzasnąć programy do obróbki grafiki, dźwięku itp... :lol:
Poszukaj na thepiratebay.org
Pozdrawiam :wink:
DFireCrow

22 Paź 2007, 22:21

Dla tych, którzy jednak chcą wydać kilka złotych i kupić legalny program z danymi diagnostycznymi i regulacyjnymi samochodów różnych marek, szczególnie polecam coś takiego:
Samochody osobowe. Opisy techniczne i dane regulacyjne. Edycja 2007. Płyta CD-ROM - naprawdę sporo materiałów
motohelp
motohelp
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 01 01 1998
Auto: Toyota Avensis 2.0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW M6 Gran Coupe - wysokie osiągi i luksus
    Trzeci wariant nadwoziowy rasowego samochodu sportowego BMW M6 zostanie zaprezentowany światu jako BMW M6 Gran Coupe, dołączając do znanych już modeli Coupe i Convertible. Nowy członek rodziny M6 nie wyrzekł się ani wyjątkowego ...