Prośba o ocenę - Accord VII

10 Sie 2017, 16:33

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Mały przebieg. To dobrze czy źle dla silnika zakładając, że głównie miasto na krótkich dystansach?
Cena o 5tyś większa od średniej z http://omnipret.com/en/rpl/eval
Btw - macie jakieś stronki, które pozwalają wam oszacować średnią wartość rynkową samochodu?
Chciałbym założyć gaz a budżet mam do 30k więc raczej ciężko.

[link do oferty na Olx wygasł]

Przez telefon dowiedziałem się, że auto trafiło do gościa w rozliczeniu gdy sprzedawał poprzedni samochód. Miało jakieś zdarzenie. Jest dokumentacja, że robiony był przód (maska, szyba) ale podobno w silniku nie było uszkodzeń.
Poprzednim właścicielem był ktoś kto miał zniżki w Hondzie (jakiś pracownik) i sporo tam robił. Są naloty rudej na którymś nadkolu. Warto się zainteresować?
tech
Nowicjusz

Auto: Nie mam

10 Sie 2017, 18:44

Nie kumam. Interesujesz się samochodem za 28k i za 15k.
Napisz konkretnie jaki budżet. Ile będziesz jedził i czy trasa/miasto. Samochód tylko Honda Accord?
taquito
Początkujący

Zdjęcia: 13
Miejscowość: Bytom
Prawo jazdy: 07 02 2012
Przebieg/rok: 9tys. km
Auto: Alfa Romeo Giulietta
Silnik: 1.4 TB 170KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

10 Sie 2017, 18:53

Budżet do 30k ze wszystkim. Im mniej tym lepiej. Na dzień dzisiejszy modele to Accord lub Volvo 850/XC/V70 w Pb ale do założenia LPG w tej cenie.
Mam problem żeby namierzyć oferty 'warte' zainteresowania, najlepiej w okolicach Wawy.
Chyba już za długo szukam i świruję...
tech
Nowicjusz

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ford GT
    Ford GT nie jest oczywiście modelem seryjnym, a egzemplarzem po skrajnych modyfikacjach dokonanych przez Performance Power Racing z Florydy. Specjaliści z tej firmy w konstrukcji pojazdu zastosowali materiał wykorzystywany ...