pawel93 napisał(a):Auto kupuje się dla siebie, a nie dla opini ludzi
Tylko że często ktoś nawet nie wie że można by kupić za tą kasę coś fajnego a nie tylko znaczek... a nawet jeżeli znaczek będzie gorszy to jazda może być taka sama albo fajniejsza i to w dodatku taniej. forum jest od tego żeby trochę zmieniać światopogląd
pawel93 napisał(a): Nigdzie nie zachwalałem TDIka że to najlepszy silnik na świecie a AŁDI ( wypowiedziałem się tylko na temat dźwięku silnika ) najlepsze auto ani na temat wyposażenia więc proszę Cię
Tu chodzi o całość czyli max biedny samochód który za tą kaskę powinien jechać cicho żeby komfort odpowiadał cenie .
I ja tu nie oczekuje dźwięku v6 tylko ciszy bo jak kosztowałby 10k to można polemizować no ale za 21k nie przesadzajmy
Magda93 napisał(a):Szybki widzę że inteligencją to ty nie grzeszysz .
To była Twoja profi wypowiedź jak zawsze pełen blask ...
Magda93 napisał(a):Schodzisz na całkiem inny tor rozmowy żeby twoje było na wierzchu . taka twoja metoda żeby przekrzyczeć fakty
Na jakie inne tematy: chyba jak masz znaczek ałdi to wymagasz a co tu masz dla wymagającego??
Korbki w szybach, tapicerkę wystrzałową... to raczej Ty wychwyciłeś/łaś temat dźwięku jako priorytetowy zapominając o reszcie... w poważaniu mam rodzaj dźwięk tylko zrozum że od znaczka ałdi które kosztuje tyle co np: Lexus wymagam czegoś więcej niż od auta za 10k...