Prośba o ocenę Audi A4 B6 2004r.

03 Lut 2015, 22:32

To samo mogę powiedzieć o tobie.... Rozumiem, że twoja miłość, a w zasadzie fanatyzm do BMW jest bezgraniczny i każe ci wychwalać ten samochód pod niebiosa przy każdej okazji, jednak tutaj ewidentnie zabrakło ci argumentu i właśnie wyciągnąłeś to nieszczęsne RWD, aby udowodnić swoje "racje". "Premiumowości" 1er już nie skomentuje...
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
0

03 Lut 2015, 23:07

Nie dość, ze braki masz we wiedzy i smiesz kwestionować podstawowe sprawy to jeszcze czytac nie potrafisz, bo pisałem o BMW/MB/Lexus, a Ty znowu z miloscia do BMW wyskakujesz... Szkoda dalej komentować, ogólnie nie powinieneś mieć moda tutaj. Nikt Ciebie o komentarz nie prosił, bo to nie Ty ustalasz klasę samochodu... a jak widać dla Ciebie passat fwd to samo co bmw/mb/lexus... :lol:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
3

03 Lut 2015, 23:22

Nie sądziłem że temat się tak rozwinie he. Dzięki za wszystkie opinie. Auto kupiłem dziś i zobaczymy co będzie. Być może przepłaciłem ale słyszałem dużo dobrych opinii o tym silniku + do tego po prostu mi się spodobał a po sprawdzeniu nic nie wyszło to wziąłem. Koleżka ma Passata ten sam silnik za dużo mniejsze pieniądze i śmiga dobrze a tu znaczek Audi robi swoje. Ktoś tam polecał BMW E46 i inne. Ok samochody spoko ale mi się nie podobały a ten chyba nie jest taki najgorszy prawda ? zresztą głównie będę nim jeździł tylko do pracy i tak wiem do pracy mogłem kupić coś i za 10tys. Co do B7 to dobra mogłem poczekać, dozbierać ale póki co nie mam potrzeby aż tyle płacić za auto. Już wcześniej pisałem że koleżka rok temu sprowadzał B7 1.8T za 43tys to ja dziękuję (teraz pewnie taniej). W sumie nie narzeka, ma korbkę z tyłu a dla niego liczył się głównie przebieg, szukał pół roku chociaż pewnie w tej cenie kupiłby inne być może lepsze z lepszym wyposażeniem. Inny kolega kupuje np. taki [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Jakby coś się działo z autem będę pisał w tym czy innym temacie.

Pozdrawiam
kam5
Nowicjusz

0

03 Lut 2015, 23:27

Magda93 napisał(a):Chcesz mi powiedzieć że pompowtryski są glosniejsze
Bo pompowtryski są głośniejsze niż wcześniejsze silniki na pompie :!: Mają bardziej metaliczny dźwięk :!:
granitex napisał(a):Audi to marka premium i tak tez ma kosztowac,
Jakie to premium, wskaż mi jedną rzecz którą ma Audi a nie ma Mondeo, Vectra, Accord.. Tylko nie mów o blachach bo znaleźć bezwypadkowe Audi graniczy z cudem więc gnić też będzie..
michał80 napisał(a):Dobrze skonfigurowane audi to 100% premium.
Chyba pod wiejską dyskoteką :lol:
michał80 napisał(a):Dlatego dziwi mnie że takie premium BMW ssie pałę
Za to leci warn, nie tolerujemy prostactwa na forum.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
0

03 Lut 2015, 23:37

Gratulujemy zakupu! Zły wybór to nie jest, na pewno przepłaciłeś, ale z drugiej strony to nic prawie nie stracisz na tym aucie jakbyś je sprzedał za 2 lata, bo u nas jest kult audi i vw i będzie trzymał cenę. Szerokości!
Potrzebujesz jakiejś informacji o Peugeocie 307 lub mondeo mk4? Napisz na priv a postaram się pomóc :)
tomek70
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Ford Mondeo mk4
Silnik: 2.3 161
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2008
0

03 Lut 2015, 23:40

jiGsaw napisał(a):ogólnie nie powinieneś mieć moda tutaj.
jak widać admin uważa inaczej :wink:

Skoro auto kupione to zamykam temat
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG